Едно от най-атрактивните неща в международната политика е инстраграмът на

...
Едно от най-атрактивните неща в международната политика е инстраграмът на
Коментари Харесай

10 мига от живота на Мария Захарова

Едно от най-атрактивните неща в интернационалната политика е инстраграмът на говорителката на съветското външно министерство.


Мария Захарова, която през днешния ден някогашният шеф на НИМ Божидар Димитров дефинира като " пикла без цици ", е първата жена в историята на съветското министерство на външните работи, назначена за представител. До 2015 година този пост се заемаше само от мъже.

Родена е на 24 декември 1975 година в Москва, прекарва детството си в Пекин, където татко ѝ работи като посланик. През 1998 година приключва интернационална публицистика - специалности " ориенталистика " и " публицистика ". В формалната ѝ биография написа, че владее британски и китайски език. Пише лирика.

Заради непремерени изявления от името на съветското външно министерство постоянно е подложена на критика от редица медии в Европа и Съединени американски щати. Последният гаф на Захарова е от предходната седмица, когато съобщи, че руската войска е избавила българските евреи от нацистките лагери на гибелта през Втората международна война.

Държим да отбележим, че нито една от фотосите в нашата изложба не е папарашка или направена без единодушието на Мария Захарова. До една са взети от обществения ѝ профил в Instagram.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР