Едно от момичетата на инфлуенсъра Андрю Тейт - сега обвиняем

...
Едно от момичетата на инфлуенсъра Андрю Тейт - сега обвиняем
Коментари Харесай

Момиче на Андрю Тейт проговори: Много е трудно, защото не се чувствам жертва

Едно от девойките на инфлуенсъра Андрю Тейт - в този момент обвинен в Румъния като началник на незаконна група за полова употреба на дами дружно с брат си Тристан - проговори пред Би Би Си за връзката си с някогашния кикбоксьор. Софи е британка и това не е същинското ѝ име. Сега оказва помощ на прокурорите по следствието против братята.

" Много е мъчно, тъй като не се усещам като жертва – всичките избори, които направих, бяха по моя (собствена) свободна воля. Той не ме отвличал и захвърлил като куфар в каросерията на камион ", споделя момичето.

Думите ѝ пред програмата File on 4 на BBC Radio 4 удостоверяват версията на обвиняването, че Андрю и Тристан Тейт са привличали жертвите си като първо са ги съблазнявали и са им предложили сантиментална връзка, а по-късно са ги принуждавали и манипулирали да работят за тях и да се снимат във видеа за развлечения за възрастни. Полицията назовава тактиката им " метода на любовника ".

Софи споделя, че Тейт се е свързал с нея „ изцяло ненадейно “ във Фейсбук. В началото е бил доста обаятелен. „ Той някак си ме примамваше да допускам, че е някой, на който мога да се доверя и някой, който откровено желае да построи връзка с мен “, твърди дамата.

По думите ѝ кореспонденцията им е била естествена - като на хора, които последователно се опознават. След време Софи се съгласява да го посети в дома му наоколо до румънската столица Букурещ.

„ Бях в стадий от живота си, когато всичко ми се струваше скучно и сходна концепция изглеждаше привлекателна “, изяснява тя. Връзката сред двамата се развива и момичето постоянно посещава Тейт в Румъния. Той я уверил, че желае тя да бъде неговото гадже. Скоро откакто връзките им се задълбочили, Андрю стартира да я моли да работи за него.

„ Няколко пъти ми сподели: „ Трябва да го направиш, ще натрупаш цяло положение “. В същото време я уверявал, че не е нужно, в случай че не е съгласна, тъй като той изкарвал задоволително пари.

„ Винаги ми подсещаше, че опцията е налице и повторенията се трансфораха в: " Ако ме обичаш, ще го направиш. Ако те е грижа за мен, ще го направиш ". „ В последна сметка ме накара да си помисля, че може би е прав и в действителност би трябвало да го направя ", добавя Софи.

Младата жена е работила в промишлеността за развлечения за възрастни и преди. Така склонява на предлагането му. Но споделя, че се е чувствала принудена и обезпокоена, че в случай че откаже, може да го загуби.

Софи твърди, че е печелила към £800 за шест часа работа, от които Тейт е вземал 50%. Представители на промишлеността в Румъния удостоверяват пред Би Би Си, че сумата не е необикновена за този характерен отрасъл.

Жената споделя, че с течение на времето държанието на Тейт към нея се е влошило. Той ставал все по-контролиращ, налагал парични санкции, в случай че излезе без негово позволение. Превърнал се и в принудител.

„ По-голямата част от насилието беше полово, това явно е нещо, което той харесва. Той обича да господства и да кара дамите да се усещат по този начин, като че ли може да отнеме живота им във всяка секунда “, продължава Софи.

Жената си спомня, че просто е желала да му угоди и той да е благополучен. Споделя за случай, в който той я душил, до момента в който тя не припаднала.

От Би Би Си са чули гласови известия, изпратени до Софи от Андрю Тейт, които поддържат изказванията ѝ за контролиращо държание. Жената споделя, че в последна сметка е завършила връзката, когато е осъзнала, че възприятието да е постоянно „ по-низша от него “ не е вярно.

" Разбрах, че не мога да пребивавам повече по този начин и че това не е обикновено. Просто трябваше да се измъкна ", изяснява тя.

Описва Тейт като " доста комплициран човек ", който много се разграничава от героя, за който се показва онлайн. Нарича го " манипулативен човек, изцяло лишен от емпатия, нарцистичен ".

" Не мисля, че той е прочувствено кадърен да изпитва обич към някого или към нещо, даже към фамилията си, даже към брат си ", заключава Софи.

Разследващите в Румъния потвърдиха, че шест дами са разпознати като евентуални жертви на трафик и полова употреба. Но предишния месец две девойки обществено отхвърлиха да са измъчвани от братята Тейт. Докато другите потвърдиха версията на обвиняването.

Братята

Според Софи, Андрю Тейт се е отнасял добре с някои от дамите, до момента в който други е държал под негов надзор. " Той постоянно е една крачка напред ", признава тя и добавя, че инфлуенсърът е наясно, че има потребност от хора, които да го поддържат, в случай че се наложи да се отбрани.

" Ще има девойки, които ще бъдат толкоз увлечени от него и с промити мозъци, че в никакъв случай няма да кажат неприятна дума. Ще има и такива, които не приказват от боязън, тъй като той ги заплашва ", споделя още тя.

- щерка на румънския политик Козмин Гуша. Но до действителни връзки не се е стигнало.

Андрю и Тристан Тейт, дружно с две румънки, бяха задържани в Румъния на 29 декември предходната година. Задържането бе удължено след приключване на първичния период от 30 дни. Имаше опити за обжалване, с които съдът не се съобрази. Основният обвинен пък твърди, че някой ще се опита да го убие, предава Insider.

" Актуализирах наследството си от пандиза " - пост с това наличие се появи в профила на Тейт в Twitter. „ Ще даря 100 милиона $, с цел да стартира благотворителна организация за отбрана на мъжете от подправени обвинявания. “ Той съобщи още, че в никакъв случай не би се самоубил.

Някои почитатели някогашния кикбоксьор в Twitter допуснаха, че Тейт има вяра, че може да свърши като Джефри Епстийн. Финансистът беше упрекнат в образуване на скица за полов трафик и беше открит мъртъв в килията си преди процеса. Съдебният доктор дефинира гибелта му като самоубийство.

Братята Тейт и двете румънки остават в. Съдия може да удължи лишаването им от независимост с още 30 дни по искане на управляващите. Задържането им обаче не може да продължи повече от 180 дни, съгласно румънското законодателство.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР