Едно от лицата на БНТ Надя Обретенова и звездата от

...
Едно от лицата на БНТ Надя Обретенова и звездата от
Коментари Харесай

БНТ срещна деца на загинали полицаи със звезди от киното и телевизионния екран

Едно от лицата на Българска национална телевизия Надя Обретенова и звездата от сериала „ Под прикритие " Ивайло Захариев бяха специфични посетители на първата национална среща на децата на починали чиновници на Министерство на вътрешните работи. Те се събраха за първи път в София по самодейност на Фондация „ Емил Шарков " в дните, когато министерството започва акцията в поддръжка на фамилиите на свои чиновници, починали при осъществяване на професионални задания.


Целта на срещата, която мина под мотото „ Деца на герои “, е наследниците на починали чиновници на реда да се опознаят и да се поддържат взаимно.

С огромен интерес бе посрещнат филмът на Надя Обретенова „ Кой е против теб в мрежата? “. Продукцията на публичната телевизия концентрира вниманието върху един от значимите проблеми, свързани със актуалните младежи – сигурността в обществените мрежи, а участниците в срещата имаха опция да беседват с създателя на лентата. Надя Обретенова описа забавни моменти от работата си над документални филми за активността на органите на реда и показа своята персонална история за пътя към мечтаната специалност.

Сред специфичните изненади, които Българска национална телевизия подари на участниците в срещата „ Деца на герои “, бе наличието на артиста Ивайло Захариев – реализатор на основна роля в сериала „ Под прикритие “. Екранният облик на „ положителното ченге “, пресъздаден във кино лентата, за доста от присъстващите деца и техните близки е освен обичан воин, само че и трогателен спомен за бащата, умрял при осъществяване на служебния си дълг.

„ Искахме да се съберем, не с цел да оплакваме ориста си, а да отдадем респект на нашите починали съпрузи. Стараем се да намерим сили да подхранваме у децата си чувството, че те са красиви, надарени и почтени наследници на своите татковци, а не да одобряват себе си като жертва на ориста “, показа за Българска национална телевизия Милена Шаркова – брачна половинка на починалия командос Емил Шарков, който персонално е взел участие в фотосите на първия сезон на „ Под прикритие “.

Коледната акция в поддръжка на децата на починали служители на реда и пожарникари се реализира със съдействието на Министерство на вътрешните работи и с медийната поддръжка на Българската национална телевизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР