Едно от големите събития на кралския небосклон тази година отмина

...
Едно от големите събития на кралския небосклон тази година отмина
Коментари Харесай

Синът на кралица Рания откровено за годеницата си

Едно от огромните събития на кралския хоризонт тази година отмина - коронацията на крал Чарлз Трети и брачната половинка му Камила. Междувременно обаче предстоят вълнуващи месеци и кралския двор на Йордания.
 Принцеса Иман, Джамал Термиотис, кралица Рания, крал Абдула и сватбата на по-голямата им щерка
Пищна женитба в йорданския кралски двор

Принцеса Иман към този момент е омъжена

На 1 юни ще бъде сватбата на престолонаследника принц Хюсеин с годеницата му Раджуа ал Саид. Съвсем неотдавна 28-годишният наследник на крал Абдула и кралица Рания описа по какъв начин се е срещнал с красивата саудитка.

" Стар другар от учебно заведение ме срещна с Раджуа. Смятам се за късметлия - не всеки ден ти се случва да срещнеш човек като нея ", споделя принцът пред Vogue Arabia. На 28 април тя отпразнува 29-ия си рожден ден.

Това беше мотив както годеникът й, по този начин и бъдещата й свекърва да я поздравят обществено. " Честит рожден ден на скъпата ми Раджуа. В очакване съм на общия ни живот, изпълнен с обич, съчувствие и отдаденост ", написа принц Хюсеин в Instagram.

Кралица Рания, която впечатли всички с елегантността си по време на коронацията на Чарлз в Лондон, пък разгласява фотография с бъдещата си снаха. " Честит рожден ден на нашата прелестна Раджуа ", гласеше текстът към нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР