Едно от дългоочакваните събития тази година - Платиненият юбилей на

...
Едно от дългоочакваните събития тази година - Платиненият юбилей на
Коментари Харесай

Принц Уилям - заврян зет, отива при тъщата

Едно от дълго чаканите събития тази година - Платиненият празник на кралицата, едвам отмина, само че не щеш ли предстоят още съществени промени в кралското семейство. Те засягат херцога и херцогинята на Кембридж.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън скоро към този момент няма да живеят в Лондон.

Заедно с трите им деца те ще реалокират от двореца Кенсингтън в ново жилище в Беркшир, на към 50 км от британската столица и напълно покрай замъка Уиндзор, където живее кралица Елизабет.



Новата оповестяват от Сънди Таймс, като прецизират и претекстовете за това решение. Те са свързани с деветгодишния принц Джордж, седемгодишната принцеса Шарлот и четиригодишния принц Луис.

Двете по-големи деца завършват образованието си в началното учебно заведение Thomas`s Battersea и ще бъдат записани в друго образователно заведение в Уиндзор. Друга причина за преместването на фамилията на принц Уилям е, че в Беркшир живеят Каръл и Майкъл Мидълтън, родителите на Кейт.



От Сънди Таймс загатват също, че близостта на фамилията до замъка Уиндзор единствено ще приготви Уилям, Кейт и трите им деца за по-нататъшното им пренасяне точно там. Според изданието бъдещият крал принц Чарлз няма желание да се мести в Уиндзор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР