Едно общество е силно и има бъдеще, когато всеки един

...
Едно общество е силно и има бъдеще, когато всеки един
Коментари Харесай

Радев: Дори да промениш един-единствен човешки живот към по-добро, ти променяш света

Едно общество е мощно и има бъдеще, когато всеки един негов член осъзнае, че би трябвало да прави по този начин, че всички към него да се усещат по-добре. Това съобщи президентът Румен Радев при връчването на годишните награди в състезанието „ Доброволческа самодейност “ за 2019 година. По традиция президентската институция е хазаин на годишната гала.
 
Президентът приветства доброволците, които тази година са взели участие със свои планове в националното съревнование. По думите на президента, най-голямата премия за участниците е удовлетворението, че са подали ръка на нуждаещите се, посочили са им нови хоризонти и благоприятни условия . „ Дори да промениш един-единствен човешки живот към по-добро, ти променяш света “, съобщи Румен Радев.
 
 пресцентър, Президенството

 
„ Окуражително е, че от ден на ден младежи се притеглят в доброволчески начинания, а това ни дава убеденост, че бъдещето на България е в ръцете на почтени, положителни, човеколюбиви и въодушевени хора “, уточни президентът и благодари на доброволците за отделената сила и труд в благородни дела.
 
 пресцентър, Президенството-->

 
Конкурсът „ Доброволческа самодейност “ се провежда за девета поредна година от Фондация „ Лале “ и Националния алианс за работа с доброволци. В рамките на тазгодишното издание бяха номинирани 49 плана от цялата страна. На церемонията през днешния ден бяха връчени три равностойни награди: за поддръжка на личностното и професионално развиване на младежи, растящи в обществени институции или нездравословна фамилна среда; план за обществена интеграция на бежанци; самодейност за менторство на младежи в риск и без фамилии, настанени в Наблюдавани жилища, по пътя им към независим живот.
 
 пресцентър, Президенството

 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР