Едно наистина мило момченце на 2 годинки реши съвсем спонтанно

...
Едно наистина мило момченце на 2 годинки реши съвсем спонтанно
Коментари Харесай

2-годишно дете гушна доставчика на пица, без да подозира, че скоро е загубил дъщеричката си

Едно в действителност благо момченце на 2 годинки реши напълно непринудено да прегърне доставчика на пица, без изобщо да подозира, че неотдавна мъжът е изгубил своята дъщеричка. Трогателният жест, уловен инцидентно от камера на входната врата, разчуства хиляди в мрежата.

Райън Катерсън доставил пица до дома на Линдзи Шийли предходната събота, когато дребният ѝ наследник изтичал да го прегърне на потегляне.

" Докато Райън се отдалечаваше, синът ми просто изтича през вратата на открито и подвигна ръце, с цел да прегърне доставчика.

Той се наведе за прегръдка, а синът ми даже се опита да го целуне “, споделя Линдзи, майката на момченцето. Впоследствие жената разгласява сладкото видео в Instagram. 

„ Потърсих Райън във Facebook и видях, че неотдавна е изгубил дъщеричката си. Той беше споделил, че прегръдката на моя наследник значи доста повече за него и че просто е имал потребност от прегръдка “, описа още майката.

„ Тази прегръдка, която смятахме за нещо сладко и смешно, в действителност означаваше доста повече “, добави Линдзи. 

" Имах потребност от такава прегърдка. Сякаш Вселената и щерка ми са знаели и изпратиха това момченце ", споделя разгорещено доставчикът. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР