Едно момиче реши да провери ефекта от метода, наречен mono-fruiting“,

...
Едно момиче реши да провери ефекта от метода, наречен mono-fruiting“,
Коментари Харесай

Юлия и мъжът й се храниха единствено с банани в продължение на 12 дни

Едно момиче реши да ревизира резултата от метода, наименуван „ mono-fruiting “, който в действителност се състои в ограничение на храненето в единствено един плод в продължение на 12 дни за цялостна детоксикация. Експертите не удостоверяват позитивните резултати от потреблението на една храна през целия ден, защото по този метод организмът не получава останалите нужни хранителни субстанции.

Въпреки това, съгласно Юлия, хранителен специалист, в случай че сте добре готови, въпреки всичко можете да получите мечтаните резултати. Затова решила да опита този способ и по тази причина тя и брачният партньор й ядоха единствено банани в продължение на 12 дни. Тъй като са богати на хранителни субстанции, те ги държат „ сити “ за дълъг интервал от време. В началото Юлия вижда, че храносмилането й е усъвършенствано, а стомашното неразположение е отстранено. Освен това тя вижда, че е по-концентрирана и по-спокойна, до момента в който работи. Юлия е страдала от висока кръвна захар, зараза от дрожди и хормонално разминаване. Но след тези дванадесет дни тя не е имала никакви здравословни проблеми, а също така е стопила непотребните мазнини.

Така че, с цел да обобщим, този 12-дневен бананов тест е довел до голям брой здравни преимущества и забележителна загуба на тегло. Ето за какво можем да заключим, че „ mono-fruiting “ е потребен, в случай че сте добре готови за него. Независимо от това, този способ не може да бъде извършен от всички, защото трансформира фрапантно метаболизма и тялото ви. Освен това не се предлага за хора, страдащи от проблеми с щитовидната жлеза. Преди да опитате този способ наложително се консултирайте с доктор. Въпреки че всички сме наясно с многочислените здравни преимущества на бананите, те съдържат повече калории, фруктоза, захароза, глюкоза и фибри, в сравнение с всеки различен плод.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР