Едно мече, което било застигнато от нерадостна съдба, привлече вниманието

...
Едно мече, което било застигнато от нерадостна съдба, привлече вниманието
Коментари Харесай

Захвърленият Мечо: Правиш, даваш, радваш и накрая не ставаш

Едно мече, което било застигнато от нерадостна орис, притегли вниманието на потребителите на Фейсбук. То надалеч не е див обидател на горите, а плюшена играчка, само че съчувствието за това, че се е озовало край панер за боклук е напълно действително, написа. 
Прочетете още
За неговото краткотрайно " местопребиваване " споделя столичанин, който се натъкнал на него в кв. " Стрелбище ".

" Като в действителния живот - правиш, даваш, струваш, радваш и най-после не ставаш ", заключава с горест Бисер Н. Десетки показват недоумението си по какъв начин такова мече, за което мнозина малчугани мечтаят се е озовало " седнало " до казана. Столичани се пробват да отгатна каква е повода да е там. Някои " винят " времето - то може да е било играчка на към този момент порастнало дете.

Други подозират, че става въпрок за сантиментален подарък, застигнат от печален край. Хората считат, че мечето е можело да бъде дарено на нуждаещ, на който да подари нова доза топлота.

А може би това е била и концепцията на неговия предходен притежател, който не го е захвърлил напълно в сметта. Вижте някои от мненията на столичани, провокирани от " замисления " взор на безпризорното мече:

" Има доста места, на които " това мече " би било потребно! Ако е " умъртвило " нечии фантазии - може да сътвори куп други такива!
Това не е боклук (боклук)! Би било редно да е до резервоар за преработване на облекла! Най-малкото - кой не познава прилежащи фамилии, които се нуждаят? ", прочувствено написа Адриян П.

  " Дано откри друго малко дребосъче, което да му се радва! ", прибавя Петър Х.

" Като събираш прахуляк 5 години и не ставаш за игра (с размера на дете е), обикновено да те бракуват ", отбелязва Таня С.

" Ох... благият Мечо! ", възклицава Неолина П.

" Винаги нещо такова ме натъжава ", отбелязва Елена П.

" Някой късметлия ще се зарадва и мечето ще е щастливо. Дано някое дете също ", разяснява Красимира Ш.

" Колко деца реват на родителите си за такава " играчка ", можеха най-малко в един чувал да я сложат ", разяснява Александър З.

" Все отново не е в кофата. Някой може да го изпере ", установи с парченце вяра Надя Н.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР