Едно малко усилие дава големи възможности. Eдин от регистриралите се

...
Едно малко усилие дава големи възможности. Eдин от регистриралите се
Коментари Харесай

Елате на TRUCK EXPO 2019 на Лесново - стигнете до Словакия

Едно малко изпитание дава огромни благоприятни условия. Eдин от записалите се и посетили обичайното TRUCK EXPO 2019 от 6 до 8 юни на Летище " Лесново " , има късмет да е късметлията, който ще завоюва два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING.

Голямото съревнование за " чудовища " на колела е най-атрактивното събитие за 2019-та. Тук камионите летят без ограничител със скорост до 300 км./ч.

Въпреки невъобразимия тътнеж, има богата съпътстваща стратегия, занимания за деца, концерти и зашеметяващи камиони, които подсигуряват занимания за всички.

SLOVAKIA RING се намира в северната част на Чехия, на 30 км от летището на Братислава. Пистата съчетава поредност от бързи и полегати завои, с доста благоприятни условия за изпреварване. Шансът си коства, тъй като в случай че видите зрелището на Летище " Лесново ", може да видите гратис и най-голямото представление за камиони в Европа.

Международното ревю за тежкотоварни коли TRUCK EXPO 2019 се провежда от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). Тази година ревюто идва с още повече мощност, софтуерни новости и нововъведения при най-големите на пътя. Участие са декларирали DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, YUTONG, MAHINDRA, водещи марки лекотоварни коли, рейсове, ремаркета и полуремаркета, компании за сервизно съоръжение, аварийни елементи, финансови принадлежности, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Тази година акцентът е подложен върху потребителското преживяване - с обичайния тест драйв на най-новите модели, както и с доста нови услуги за професионалната аудитория и атракции за фамилии и почитатели на тежките машини. Премиера на ревюто ще направи и TRUCK TUNING SHOW - съпътстващо събитие, където водещи марки ще покажат неповторими модифицирани влекачи.

Регистрирайте се за TRUCK EXPO 2019: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР