Едно малко, българско момченце претърпява зашеметяваща трансформация, след като е

...
Едно малко, българско момченце претърпява зашеметяваща трансформация, след като е
Коментари Харесай

Американка осинови българче като скелет, промяната му е покъртителна ВИДЕО

Едно малко, българско момченце претърпява зашеметяваща промяна, откакто е осиновено от дом за сираци. Историята на дребния Райън трогва целия свят.

Когато домакинята от Тенеси Присила Морс за пръв път вижда Райън през юни 2014 година, той е на прага на гибелта.

Детето е недохранено, тогава е на 6 години, а тежи 7 кг. Снимката му й попада инцидентно през Facebook и тя взема решение, че ще пътува до България, с цел да помогне на момченцето.



Морс, която към този момент имала двама биологични синове и една осиновена щерка със брачна половинка си Дейвид, описа през днешния ден, че когато се натъкнала на фотографията на гладуващото момченце, споделена във Facebook от организация по осиновяване, тя незабавно схванала, че то ще е нейният наследник.

"Не знам по какъв начин да го опиша, само че вие го поглеждате и към този момент просто знаете - това ще е вашето дете ", споделя тя.



Майката на три деца стартира процеса на осиновяване през септември 2014 година и съумява да пътува до България, с цел да вземе Райън към година по-късно през ноември 2015 година



"Той беше кости и кожа. Буквално приличаше на скелет ", споделя Морс пред Inside Edition за първата им среща. „ Първото нещо, което ми мина през главата, беше: той ще почине! “

Но Райън се оказва жилест и не умира, въпреки и фотосите му от оня интервал да будят единствено смут и горест. Той е толкоз слаб и в толкоз неприятно здравословно положение, че е знамение по какъв начин е бил жив.

Не е ясно и по какъв начин се е стигнало до такава степен детето да бъде докарано до това положение в дома за сираци. Когато описват историята на Райън, медиите в Съединени американски щати пишат, че все едно е бил роден в някоя от най-бедните, африкански страни.



Присила стартира да лекува детето и прави страничка във Facebook, където споделя по какъв начин напредва подобрението му.
И сега Райън се нуждае от нови и нови интервенции, само че към този момент е неразпознаваем.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР