Едно лице е задържано в Дупница по време на специализираната

...
Едно лице е задържано в Дупница по време на специализираната
Коментари Харесай

Един задържан в Дупница в спецакция на територията на Кюстендил

Едно лице е арестувано в Дупница по време на профилираната акция, извършена в Кюстендил, оповестиха на брифинг на Областната дирекция на полицията.
Още по темата
По-късно ще бъдат дадени детайлности за осъществените от него дейности, в резултат на които е арестуван в ареста.

Специализирана полицейска интервенция започва тази заран на територията на област Кюстендил. Тя се реализира от сили на ОДМВР, РУ-Кюстендил, РУ-Дупница, " Жандармерия ", ССТД - Благоевград, Инспекция по труда, Агенцията по храните, Национална агенция за приходите.

Операцията е ориентирана против стандартната престъпност, икономическите закононарушения, в това число и на закононарушения, отнасящи се до изборните права на жителите и изборното законодателство.

В Кюстендил се ревизира квартал " Изток ", в Дупница - два квартала.



 

Проверяват се търговски обекти. Два от тях нямат позволение за осъществяване на комерсиална активност, оповестиха още на брифинга.

Мащабна спецакция тече и на територията на Община Стамболийски. Целта е застраховане на публичния ред и секване на закононарушенията в обитаемоте места от Община Стамболийски. Акцентът е подложен върху противопоставяне на нарушаванията в изборното законодателство.

Екипи на полицията, жандармерията и икономическа полиция правят инспекции в уязвими квартали и махали. Заедно с екипи на Национална агенция за приходите, Агенция " Митници ", БАБХ и КЗП се прави надзор над магазини, заведения, заложени къщи, автоморги, пунктове за изкупуване на метали, търговци на дърва за огрев, частни адреси и коли.

Първоначалните дейности са в Стамболийски, Кричим, Ново село, Устина и Триводици, съобщи. Очаква се да бъдат обхванати и Перущица, Йоаким Груево, Златитрап, Куртово Конаре и Цалапица.

Към момента от къща в ромската махала в Стамболийски са конфискувани 2000 цигари без бандерол, формирана е предварителна инспекция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР