Едно куче от Охайо прекара почти три години в приют

...
Едно куче от Охайо прекара почти три години в приют
Коментари Харесай

Самотно куче, което се страхуваше, че е „неприемливо“, намира завинаги дом след 852 дни в приют

Едно куче от Охайо прекара съвсем три години в подслон за кучета, преди най-сетне да откри своя вечно дом, откакто доброволци споделиха, че „ искрата му избледнява “.

Кучето на пет години и половина Echo най-сетне напусна приюта на Marion Area Humane Society в понеделник, откакто бе предадено от фамилията си 852 дни по-рано, когато откриха, че имат бебе на път. Приютът беше извънредно печален да види по какъв начин Ехо си отива, казвайки, че е станал „ голяма част от живота им “, добавяйки, че са разочаровани от продължителния престой на Ехо, най-дългият, който в миналото са виждали.

Приютът сподели в обява във Фейсбук: „ Ехо, нашият най-дългогодишен жител беше предаден през 2021 г.… той чакаше ТОЛКОВА дълго някой да му даде късмет. “ Приютът помоли почитателите си „ Пожелайте му шанс в приемния му дом, с цел да го осинови “, добавяйки, че той беше един от най-обичаните му жители.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Мъж, считан за мъртъв при ужасяващо сриване на мост, „ пристигна в Съединени американски щати, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР