Едно е ясно вече, ако всичко в понеделник е наред

...
Едно е ясно вече, ако всичко в понеделник е наред
Коментари Харесай

Левски се вкарва в сериозен проблем заради Карлос Охене

Едно е ясно към този момент, в случай че всичко в понеделник е наред и прехвърлянето на Охене в Левски се реализира, то на " Герена " ще би трябвало да не помнят за играчи отвън Европейски Съюз най-малко до лятото. С него още веднъж ще се запълни разрешената квота от 5 души.

Разбира се, родните клубове може да картотекират и повече легионери без европейски паспорти, само че пък няма да може да ги употребяват в мачовете. А през есента " сините " имаха много главоболия с Дарлан, който трябваше да стои всякога отвън групата за срещите от родното състезание.

Този проблем бе решен, откакто се Уелтън, Цунами и Роналдо станаха български жители. Но броя бързо бе запълнена, откакто Фабио Лима бе притеглен. Така чужденците отвън Европейски Съюз станаха четири, тъй като паспорти нямат Рикардиньо, Дарлан и Хосе Кордоба. А с Карлос Охене ще станат 5.

" Сините " се чудят по какъв начин до момента не са правени действия за него пред родните управляващи, откакто Карлос от 2016 година с малко спиране се подвизава у нас, написа " Мач Телеграф ".
 Ганайците са същинско злополучие за Левски
Ганайците са същинско злополучие за Левски

Ще бъде ли по-различен Карлос Охене?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР