Едно дете е загинало и четирима души са ранени, двама

...
Едно дете е загинало и четирима души са ранени, двама
Коментари Харесай

Едно дете загина и 4 души са ранени при голяма експлозия на газ в Англия

Едно дете е починало и четирима души са ранени , двама съществено, след детонация на газ в Хейшам, Англия , заяви полицията в Ланкашър, представена от " Индипендънт ".

Обявен е огромен случай след съмнение за детонация на газ , която съгласно известията е унищожила до три терасовидни къщи . Полицията в Ланкашър заяви, че са извикани на мястото на детонацията, откакто се оповестява, че " няколко " къщи на авеню Малоудейл са се срутили.

Devastation in where suspected gas blast killed a young child and injured four other people just after 2am. was back on TV live from the scene on earlier: sad that it was in these circumstances.
— Roger Johnson (@RogerJ_01)
" В момента сме на мястото на хипотетична детонация на газ на авеню Малоудейл, Хейшам. Обадиха ни се в 2,40 ч. сутринта... за известия, че редица къщи са се срутили... Поставен е защитен кордон, а жителите наоколо са евакуирани. "

Пожарната е изпратила 10 коли и се претърсва сринат парцел . " Молим хората да заобикалят цялата зона, до момента в който се оправяме с този продължаващ случай ", споделиха от силата.

Бърза помощ също е изпратила коли за спешна помощ на местопроизшествието, като приоритет е " да подсигурява, че хората получават здравната помощ, от която се нуждаят допустимо най-бързо ".

Спряно е електричеството в региона от съображения за сигурност, до момента в който гърмежът се проверява .

Photos from the scene of the explosion early this morning in in where a young child has died and several others have been injured.

(Credit and )
— Rock FM News (@RockFMNews)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР