Едно 14-годишно пакистанче, с удивителна (и малко плашеща) способност, изведе

...
Едно 14-годишно пакистанче, с удивителна (и малко плашеща) способност, изведе
Коментари Харесай

Като във филм на ужасите: Момче завърта главата си на 180 градуса

Едно 14-годишно пакистанче, с удивителна (и малко плашеща) дарба, изведе израза "гумен врат " на напълно друго равнище, демонстрирайки по какъв начин обръща главата си на 180 градуса като сова.

Мохамед Самир Хан от Карачи е необикновено еластичен, а забележителното му умеенето му е донесло прякори като "момчето-сова " и "гумено дребосъче ".

Тази дарба не е присъщ недостатък, а е резултат от дълги тренировки. Той се надява един ден да стигне до Холивуд, с цел да играе във филми на ужасите. Ето за какво тренира всеки ден, с цел да не излезе от форма и да резервира гъвкавостта си.

Той също по този начин може да завърти раменете си на 360 градуса.

"Веднъж видях в холивудски филм на ужасите, по какъв начин един артист обърна главата си, с цел да гледа обратно. Това доста ме впечатли. Започнах да се пробвам да направя същото и упражнявах всеки ден. Само след няколко месеца съумях да го направя ", споделя момчето.

"Когато ме видеше да го върша, майка ми ми удряше пестник и ми споделяше в никакъв случай повече да не го върша, тъй като мога да си нараня врата. С времето обаче, тя разбра, че съм талантлив от Бог с тази дарба ", споделя още Самир.

14-годишният юноша оказва помощ на фамилията си с пари, показвайки пред аудитория невероятната си еластичност, която се надява един ден да употребява и на снимачната площадка на някой холивудски филм на ужасите.

Младежът напуснал учебно заведение, с цел да се причисли към група танцьори, наричащи се "Опасни момчета ". Мохамед не се отказал от образованието си по свое предпочитание, а му се наложило, тъй като трябвало да оказва помощ за издръжката и прехраната на фамилията, откакто татко му Саджид се разболял тежко.

"Бащата на Самир работеше в текстилна фабрика, само че трябваше да напусне, откакто претърпя два сърдечни удара за една година. Оттогава той не е добре и цялата отговорност за фамилията падна върху раменете на Самир ", споделя 45-годишната майка на момчето Рукшана Хан.

"Той е единствено дете, само че нямаме различен избор. Исках той да учи и да се развива, да си сътвори име, само че ориста очевидно имаше други проекти ", споделя още тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР