Едни рекетьори рекетират други рекетьори. Респективно, имаме брожение вътре в

...
Едни рекетьори рекетират други рекетьори. Респективно, имаме брожение вътре в
Коментари Харесай

Цончо Ганев, „Възраждане“: В „сглобката“ едните рекетират другите

Едни рекетьори рекетират други рекетьори. Респективно, имаме недоволство вътре в ръководещата „ сглобка “ – която си е чиста коалиция. Така депутатът от „ Възраждане “ Цончо Ганев разяснява актуалната политическа обстановка.

„ Дали ще има избори – не се знае, тъй като в случай че до четвъртък нещата бяха 90% на избори, то в петък имаше следващото влизане на Кирил Петков в кабинета на Пеевски, седнал съм там повече от два часа и разбираме, че може да има съглашение “, допусна той.

Дали ще има ротация, в общи линии няма да се промени безусловно нищо. С изключение на това, че ще преразпределят кой от кое място да краде малко повече. Или ще разпределят регулаторите, в лицето и на правосъдната система.

Към днешна дата виждаме тектоничното разбъркване в световен аспект. Виждаме вчерашната извънредно притеснителна конференция във Франция, изказването на френския президент, който сподели, че на база двустранни съглашения следва да се разисква вкарването на други войски в Украйна.

В същото време, в Киев нашият министър-председател сподели тъкмо това: следва да се подпише двустранно съглашение (за военно-техническа помощ). Няма по какъв начин той към днешна дата да каже, че ще изпраща войски. Това следва да се развие.

Другият проблем е, че – както ние от „ Възраждане “ обясняваме “ – това половинчато влизане в Шенген, и изобщо пагубното ни влизане в Шенген, води до такава степен, че даже и през днешния ден има два пристигнали самолета. Пристигат хора, които слизат с белезници.

И като прибавим, че България се трансформира към този момент в поле за нуклеарни боклуци и би трябвало да построяваме за безконечни времена хранилища... Никой няма право да връща отработено нуклеарно гориво назад в Съединени американски щати – и то остава в България.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР