Едни от районитие с най-много заболели с COVID е този

...
Едни от районитие с най-много заболели с COVID е този
Коментари Харесай

Расте броят на заразените с COVID в Благоевград

Едни от районитие с най-вече болни с Коронавирус е този към Петрич и Сандански.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30060
" Въпреки всеобщото заразяване на популацията от региона с ковид инфекцията, в болничното заведение няма напън. Обичайният прием на пациенти с затруднения от Коронавирус остава същкия - сред 40-50 до 60 души ", това сподели за " Твоят ден "   доктор Илия Тонев, шеф на МБАЛ “Югозападна болница ” в Благоевград.

Той осведоми, че от месец броя на тези пациенти е към 50 като капицитетът на болничното заведение е да поеме окоол 150 индивида.

Д-р Тонев разяснява и обстановката в болничното заведение в Петрич, като съобщи, че там част от леглата, ксоито могат да одобряват Коронавирус пациенти, са преструктурирани и одобряват други пациенти, само че в случай че има потребност още веднъж ще бъде повишен броя им.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30060  " Пфайзер " ще изследва в Генуа странични резултати от Коронавирус имунизациите  Учениците в 6 общини в Пловдивско минават на онлайн образование Учениците в 6 общини в Пловдивско минават на онлайн образование  Лекар: Мерките в България са едни от най-либералните в Европа Лекар: Мерките в България са едни от най-либералните в Европа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР