Едни от най-популярните ТВ водещи и продуценти в България Иван

...
Едни от най-популярните ТВ водещи и продуценти в България Иван
Коментари Харесай

Иван и Андрей със сюрприз към публиката: Разделят се със…


Едни от най-популярните ТВ водещи и продуценти в България Иван и Андрей споделиха, че кариерата им на продуценти се развива съществено, само че всяко нещо изисква жертви. Те споделиха с какво се постанова да се разделят – нещо, което е обвързвано с живота им от години насам.

Известният ТВ-тандем се постанова да се раздели с офиса си, което излиза наяве от тяхна обява в обществена мрежа. Те са почнали своята кариера с известната мотивационна имитация, която в превод на български гласи „ няма невъзможни неща “. Смятат, че и офисът им е донесъл доста шанс и им е оказал помощ доста в издигане в телевизионната кариера.

Екипът им се е увеличен доста, а даже и от новата година ще им е нужен и кино отдел, което постанова да търсят нещо по-голямо. Това е и повода, заради която ще продават късметлийския си офис. Той е с повърхност от 330 квадратни метра и се намира в квартал Лозенец.

Двамата стоят зад редица сполучливи ТВ продукции като Сблъсък, Къртицата, сериалът Съни бийч и други. Техни близки настояват, че това е единствено началото, 2-мата са цялостни с хрумвания и скоро ще има нови сполучливо планове.

Източник: pik.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР