Едни от най-обсъжданите неща в държавата ни в момента са

...
Едни от най-обсъжданите неща в държавата ни в момента са
Коментари Харесай

Габи от "Ергенът" пусна свои снимки "преди", в интернет се появи нова скандална обява

Едни от най-обсъжданите неща в страната ни сега са цените на питателните артикули в супермаркетите и Габи от " Ергенът ".

Скандалите към втората не стопират, а фокусът на един от тях са корекциите ѝ. Явно с цел да тушира мненията към себе си, Габи пусна видео, в което демонстрира себе си отпреди 7 година

Виж още: А дали не са хормонални проблеми? Пам от " Ергенът " разяснява тежестта си

Това видео идва на фона на друго, което стана viral в TikTok. На него момичето, в случай че е Габи, е много по-малка от тази във видеото на инфлуенсърката, само че в интернет се появи и нещо друго, по-интересно:

 Фейсбук

 

Този скрийншот се завъртя из Фейсбук групите, следящи шоуто, а името и фотосите от дребната публикация съответстват не оставят доста въпросителни. Разбира се, може да става въпрос и за някой пакостник, каквито сигурно са се навъдили напоследък към Габи. 

Скандалите към Габи започнаха с изказванието, че риалити звездата имала профил в уебсайт за разгласи, в които млади девойки (и не само) оферират скотски услуги против възнаграждение. 

Виж още: Скандалната Теодора от " Ергенът " загатна: Открила е любовта след шоуто

Самата Габи отхвърли момичето на фотосите да е тя, макар че мнозина разпознаха интериора на фотосите от въпросния уебсайт, които бяха съвсем същите с атмосфера от нейни фрагменти в Instagram.

Профилът на въпросното момиче в оня уебсайт беше заключен, само че по-късно наблюдателни почитатели на " Ергенът " видяха, че един от аутфитите в highlights в профила на Габи е същия като на това момиче в уеб страницата за платени услуги. Е, и въпросният highlight към този момент е в историята.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР