Едни от най-обичаните лица в ефира на bTV – новинарската

...
Едни от най-обичаните лица в ефира на bTV – новинарската
Коментари Харесай

Юксел Кадриев и Натали Трифонова влизат в Гласът на България, големи изненади утре

Едни от най-обичаните лица в ефира на bTV – новинарската двойка Юксел Кадриев и Виктория Петрова, водещият на " 120 минути “ - Светослав Иванов, очарователната Натали Трифонова и водещите на " Преди обед “ - Деси Стоянова и Петър Дочев, ще блеснат в първия празничен епизод на " Гласът на България “ - на следващия ден вечер тъкмо в 20:00 ч. С доста въодушевление и със страхотни пожелания в премиерното издание особено ще се включат още - Любо Киров, Графа, Михаел Филева, Поли Генова и още обичани треньори в шоуто през годините за мощно начало на новия сезон!

Звездните треньори - Мария Илиева, DARA, Миро и Мастър Лечев от дълго време са подготвени и нямат самообладание за старта и още с първото осъществяване на сцената ще влязат в епична борба за най-хубавия " глас на България “. В неделя вечер, четиримата ще имат нелеката задача да избират гласове за тимовете си всред изключителни, разнородни и мощни участници, с нечувани гласове и забележителни житейски истории. В деяние, с гръм и тропот ще влезе и новото предписание на супер блок бутона, а изненадите, усмивките, занимателните и непредвидени обстановки в залата - безусловно ще валят.

Утре вечер от сцената на обичаното музикално шоу ще се лее българският глас на Ариел от " Малката нимфа “ и на Изабела от " Енканто “ – обичани героини от анимациите на Дисни на милиони фенове по света. Всички в залата ще се насладят още на най-хубавия артист на латино у нас, на извънреден госпъл реализатор, който идва в шоуто от малко българско селце и на невероятния глас на момиче, чиято майка пази пъпната й шнур цели 16 години, с цел да я хвърли навръх сцената на " Гласът на България “.

Невероятната историята на български рокаджия, който е бил скитник в Съединени американски щати, само че съумява да преодолее тестванията и да преобърне живота си, несъмнено ще развълнува феновете пред екраните, а самобитно и стремително завръщане на музикалната сцена ще направи и позабравената родна R&B звезда Лейди Б, с прочувствен и доста персонален роман за живота си. Изненада за всички ще бъде и появяването на първия участник в историята на " Гласът на България “, който ще се завърне на сцената в десетия му сезон - с нова вяра, с чудна специалност и сериозен опит зад тила си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР