Едни от най-космополитните градове в света се подготвят да посрещнат

...
Едни от най-космополитните градове в света се подготвят да посрещнат
Коментари Харесай

Най-големите градове по света затягат мерките в празничната нощ

Едни от най-космополитните градове в света се приготвят да посрещнат новата година. В Лондон празненствата включват 12 хиляди фойерверки с общо тегло към пет тона. Подготовката обаче стартира още през август с избора на музиката.

 
Това е ключът към цялото шоу. Това е неговият гръбнак. Музиката дава информация за хореографията на фойерверките, типа, темпото, силата на звука и интензивността.
Дарил Флеминг, шеф на Titanium Fireworks

Организаторите споделят, че най-тежката част от подготовката е обвързвана с " Окото на Лондон ", където фойерверките се слагат в последния миг.

 
Започваме към 18:00 ч. Обичайно не завършваме по-рано от 22:00 ч., когато остават безусловно два часа до Нова година.
Дарил Флеминг, шеф на Titanium Fireworks

В Новогодишната нощ в центъра на Лондон са проведени редица събития, а за реда ще наблюдават хиляди служители на реда. Някои линии на градския превоз ще работят през цялата нощ.

В Париж на фокус по време на празненствата са идните Олимпийски игри в града. Във френската столица също стягат ограниченията и са мобилизирали 90 хиляди служители на реда и 5000 военни. При нужда за първи път органите на реда ще могат да употребяват и дронове. Франция увеличи равнището на терористична опасност поради убийството на преподавател дни след началото на войната в Близкия изток.

Кметът на Ню Йорк заяви, че няма данни за непосредствени закани, само че управляващите ще бъдат нащрек. По-рано в собствен разбор американските служби предизвестиха, че спорът сред Израел и Хамас " е основал среда с нараснала опасност. "

 
Знаем по какъв начин да действаме при събития от подобен мащаб. Имаме и огромни събития, които се случват по едно и също време в града. Със съдействието на всички организации и организации действаме вярно от самото начало.
Ерик Адамс, кмет на Ню Йорк Сити

Очаква се и тази година към 1 млн. души да се насочат към " Таймс Скуеър ", където да отброят последните секунди от 2023 година.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР