Едни от най-емблематичните имена от съвременната street dance култура в

...
Едни от най-емблематичните имена от съвременната street dance култура в
Коментари Харесай

16 от най-добрите танцьори и хореографи в България се изправят един срещу друг на 8-ми октомври в София

Едни от най-емблематичните имена от актуалната street dance просвета в България се изправят в епичната танцова конкуренция Red Bull Dance Your Style на 8-ми октомври от 17:00ч. в подлеза на Софийското Ларго. Сред участниците са отвърдени на сцената танцьори като Реми Тоин, Симеон Йорданов, Елена Коларова, както и 3-мата спечелили от първия кръг на събитието - Борис Бъчваров, Павел Тодоров и Йоана Юлиянова.

" Наистина не мога да кажа кой ще бъде избранникът на публиката, защото форматът на надпреварата е в действителност доста по-различен от всички останали.(...) Дори и животът ми да зависеше от това, няма по какъв начин да дам даже ориентировъчна прогноза за това кой ще замине на световните финали във Франкфурт. ", коментира  - съорганизатор на събитието, с дълголетен опит и принос за развиването на танцовата сцена у нас.

Предишното издание на събитието през 2019- та година приключва с победа на popping таланта Симеон Йорданов, който почтено показа страната ни на международния край в Париж. Шампионът в  ще има привилегията да замине на 5-дневен танцов лагер във Франкфурт, Германия, който ще приключи със международен край на влиятелното съревнование сред 46 steet dance танцьора. Световният първенец получава названието " Крал/Кралица на дансинга " и безграничната обич от публиката.

В България феновете ще имат опцията да видят невероятна и спонтанна композиция от стилове всред които popping, locking, hip-hop, house и други.
Освен десетки първи места от батъли в страната и чужбина и участия в музикални клипове на огромна част от родните ни реализатори, в резюмето на участтниците ни попадат задължения като основен хореограф на България Търси Талант, ко-хореограф на X-Factor; интензивно наличие в голям брой огромни танцови планове, спортни формати, кино продукции, музикални видеоклипове и реклами в България и по света.

" Нямам самообладание да видя какво ще стане и същински се вълнувам ", споделя хореогроф, професинонален танцьор и част от каскадьорския екип на голям брой холивудски продукции - Александра Драгова, която е лице на събитието.
Следете профила в Instagram @redbullbulgaria и страницата на събитието във Facebook за настояща информация и още оподробности.

За Red Bull Dance Your Style:

Red Bull Dance Your Style е световно танцовао съревнование, което възхвалява изкуството на уличния танц. Това е платформа за танцьори от всички среди, които могат да покажат своята креативност и характерност. Форматът на надпреварата, в който публиката дефинира спечелилия, го прави неповторимо и ангажиращо прекарване както за танцьорите, по този начин и за феновете. Събитията Red Bull Dance Your Style се организират по целия свят, като кулминационната точка им е вълнуващият международен край, на който най-хубавите танцьори от всяка страна се състезават за купата " Крал/ица на дансинга ".

За Red Bull:

Red Bull дава крила на хората и концепциите. Като една от водещите международни компании за енергийни питиета, Red Bull се ангажира да дава позитивни и вълнуващи прекарвания посредством своите артикули, просвета и виновен маркетинг. Светът на Red Bull дава крилааа на надарени хора и поддържа техните фантазии и упоритости. Открийте повече на .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР