Едни от любимците на зрителите от четвърти сезон на “Един

...
Едни от любимците на зрителите от четвърти сезон на “Един
Коментари Харесай

Арти от Един за друг: Никога не съм писал на жена само заради гърдите ѝ

Едни от любимците на феновете от четвърти сезон на “Един за различен ” - Кристина Дончева и Артьом Анатолиевич - Арти бяха специфични посетители в първия епизод на формалния подкаст на предаването - “Един без различен ”. Заедно с водещата Денислава Велкова те разискаха всички двойки от първия епизод на риалитито, както и някои любопитни елементи към своето лично престояване във Вилата на любовта.

В премиерния за сезона епизод феновете на “Един за различен ” видяха Криси и Арти в ролята на строги, само че обективни митничари, които бяха и последното затруднение пред всички влюбени двойки в предаването, преди те да могат да престъпят прага на своя нов ефирен дом.

В “Един без различен ” те споделиха, че техният сезон е рекордьор по заченати бебета, както и че те самите са правили секс в предаването още на втората вечер - нещо, което дефинират за изцяло обикновено измежду всички млади и влюбени двойки, освен в предаването, а и отвън него.

Те разкриха още и по какъв начин възпитават детето си, определяйки се като строги родители, които са последователи на ясно построените правила. На въпроса за какво още не са минали под венчилото те дадоха отговор, че и това следва, само че единствено след раждането на второто им дете.

Сред любимците си от новия сезон на “Един за различен ” Криси и Арти сложиха както Кики и Емо от Добрич, по този начин и и Петя и Дилян от Сливница, а възможното свое общуване с Ивайло те дефинираха като бомба със закъснител, която е щяла да докара до взривоопасни обстановки посред им. Гледайте епизодите на “Един без различен ” в, и и следете всичко към предаването във, и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР