Едни бури в чаша вода непрекъснато се разяряват. Така заместник-председателят

...
Едни бури в чаша вода непрекъснато се разяряват. Така заместник-председателят
Коментари Харесай

Радан Кънев за скандалите в НС: Буря в чаша вода

Едни стихии в чаша вода непрестанно се разяряват.

Така заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва... към профила разяснява в студиото на „ Още от деня “ по Българска национална телевизия свадите в Народното събрание.

По думите му протичащото се в Народното събрание и напрежението, което се основава, няма нищо с това, което е отвън него в обеществото и при кардиналните проблеми на хората.

Изказването му е предизвикано от днешната оставка на ръководителя на Народно събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила, до която се стигна след отстраняването на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила за едно пленарно съвещание.

„ През цялото време се разиграва някаква драма, която няма нищо общо с това, което се случва отвън Народното събрание “, зяви Радан Кънев.

Според него разногласията, които се водят, са в действителност яростни.

„ Много ми се желае да станем парламентарна република в действителност. Това е към този момент тотално принизената роля на Народното събрание и на българския парламентаризъм “, добави той.

Кънев посочи, че във всяка партия има доста почтени хора, даже болшинството е от почтени хора, само че въпросът е по какъв начин се печелят изборите.

По мотив АЕЦ "Белене " той съобщи, че отчетът на Българска академия на науките не е забелязан от никого, първо е излязъл с едни данни, а по-късно с други.

„ Съгласни са за това да откраднат нови 20 милиарда от нашите джобове, с цел да положат един съветски самовар от 90-те години на сеизмичната площадка в Белене. Като по едно и също време нанесат неизброими материални вреди и доведат до големи екологични опасности “, съобщи Кънев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР