Едната жалба е за наложения през 2009 г. от парламента

...
Едната жалба е за наложения през 2009 г. от парламента
Коментари Харесай

Надеждите На Царя Угасват. Много Лоши Новини За Симеон Сакскобургготски! Преди Малко Му Съобщиха, Че

Едната тъжба е за наложения през 2009 година от Народното събрание мораториум върху царските парцели и възбрана на фамилията да се разпорежда с тях. Втората тъжба е поради влезнали в действие правосъдни решения, съгласно които реституцията на ловните хижи “Ситняково ” и “Саръгьол ” е противозаконна.

Според съда в Страсбург третата тъжба, която е за връщане на собствеността върху двореца „ Кричим “, е неоснователна, защото по проблема има дефинитивно решение на българския съд.

Съдът смята, че не може въз основа на преписката по делото да дефинира допустимостта и основателността на жалбите, подадени от Сакскобургготски и неговата сестра във връзка с решението на Народното събрание от 2009 година, невъзможността им да оспорят това решение и решенията на националните съдилища по отношение на комплекс " Сарагьол " и " Ситняково ".

В известието на Европейски съд по правата на човека се показва, че мнението не визира съответно разногласието за парцелите всъщност, а единствено това дали жалбите на Симеон Сакскобургготски и другите членове на семейството, са основателни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР