Еднакво отдалечен съм от всички партии и имам добър диалог

...
Еднакво отдалечен съм от всички партии и имам добър диалог
Коментари Харесай

Кандидатът-премиерът на ГЕРБ-СДС: Еднакво отдалечен съм от всички партии


„ Еднакво далечен съм от всички партии и имам добър разговор с всички “. Това сподели проф. Николай Габровски, който е на най-голямата политическа група в Народното събрание – -СДС.

Той взе през днешния ден от президента Румен Радев първият изследователски мандат за сформиране на постоянно държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание. Неврохирургът разгласи, че вратите за диалози са отворени към всички партии в Народното събрание и се надява на нов звук в тези диалози.

„ Идеята е за цялостна смяна на политическия звук – да се премине от кресчендо и от забележима за всички неефективна борба към разговор, към търсене на общи допирни точки “, акцентира проф. Габровски.

Професорът разгласи, че за състава на кабинета ще се разчита на експерти, известни със своята експертиза, отдалечени от политическите структури.

„ Започваме диалозите от през днешния ден. Няма да губим никакво време. Надявам се и другите политически сили да си дадат сметка, че в случай че България влезе в едни нови, а след това и през юни, ще загубим извънредно значими неща и време. Време, което България няма. Ще изгубим пари, които сме изкарали с големи старания. Ще загубим и престиж, който е трупан през годините и е доста скъп “, сподели още претендентът за министър председател.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР