Една зодия днес е пред голямо унижение и това е

...
Една зодия днес е пред голямо унижение и това е
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 февруари неделя: Унижение за една зодия

Една зодия през днешния ден е пред огромно оскърбление и това е Водолей.

Ето и хороскопа от

Овен

Този ден ще бъде обвързван с приятни другарски срещи, отмора и добра компания. Навсякъе ще бъдете мечтан посетител, защото сте радостни и носите със себе си положително въодушевление. Може да изберете дарове за околните си, само че ще Ви е мъчно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният прочувствен декор освен ще Ви обезпечи нравствен комфорт, само че и ще Ви оказва помощ да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е обвързван с урегулиране на значими за Вас връзки, само че с цел да постигнете това, ще се наложи да положите съществени старания.

Телец

Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм.
 

Близнаци

Благодарение на естествената Ви заложба за отлична комуникативност, всички порти пред Вас ще бъдат отворени. През това време Вие ще се отличавате със предвидливост, действеност и подвижност (физическа или умствена), възприемчиви към най-различна информация, в това число и на новата и необикновена. Ще можете с искра, без проблеми да изпълняватe избрани функционалности на преподавател, сателит, секретар, водач, диригент, и най-вероятно с Вас човек няма да е допустимо да скучае. Първата половина на денонощието е идеално време за посещаване във ВУЗ-а, в който ще кандидатствате, или желаете да работите като учител.
 

Рак

Днес ще бъде достат мъчно на Вашия обичан човек да се убеди, че в действителност го обичате и напълно нямате желание да го изоставяте.Затова бъдете подготвени за неговата недоверчивост, подозрителност и предпочитание да се желае амнистия - просто по този начин, за всеки случай.
 

Лъв

През този ден Вашият обичан човек ще се издигне в очите Ви, без значение дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто по този начин ще се подредат картите на гадателската маса на ориста. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да извлечете оптималната полза от създалата се обстановка.
 

Дева

Денят ще Ви зарадва с промени в персоналните връзки. Чувствате се по-уверено и ще забравите за доста подозрения и паники. В предишното ще „ отидат ” и обидите, каращи Ви напълно до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и другарските връзки, и изобщо позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни дарове и преференциални покупки. Дори и да похарчите огромна сума за покупки, приятните страсти ще оправдаят всички разноски. В основаната атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.
 

Везни

Бъдете деликатни, когато пътувате, тъй като всяко пътешестване може да бъде обвързвано с неприятни катастрофи, спорове и други комплицирани обстановки. Денят не е подобаващ и за решение на финансови въпроси, защото сте склонни да се „ облягате ” на неправилни разсъждения и заключения, а рационалните препоръки да игнорирате. Днес ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с околните си и това ще е заради обстоятелството, че не чувате никого другиго, с изключение на себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подобаваща за посещаване на всемирски мероприятия.
 

Скорпион

Ще се наложи да се запасите с самообладание, защото без него мъчно ще преживеете този ден. Много от значимите за Вас работи и проекти ще се наложи да отложите за неопределен срок. Възможни са различия със остарели другари и съидейници, не споделящи Вашите възгледи, въпреки че до преди известно време са били съгласни с Вас във всичко. Денят не е подобаващ за нови запознанства. В новозапочващите връзки ще има прекомерно мако откровеност, доверие и взаимно почитание. Затова пък може да възстановите остарели връзкии да ги употребявате в своя изгода.
 

Стрелец

Много ще е значимо през този ден да имате естетика в облеклото със своя обичан човек. Например, да се облечете в джинсови костюми или дружно да се придържате към деловия жанр. Тогава в действителност ще изглеждате като едно цяло, а и ще се чувствате съответстващо.
 

Козирог

Това е ден, в който може да приключите с изостанали задания, повода за което напълно не е била у Вас. Решенията и концепциите Ви са толкоз хубави, че надали някой няма да се съгласи с тях и няма да ги утвърди. Възможно е превъзмогване на отдавнашни различия с настоятелен сътрудници, образуване на нови съюзи, самият факт за съществуването на които ще Ви бъде много от изгода и ще е поръчител за Вашето благоденствие. През втората половина на деня е допустимо доста забавно запознанство. То надали ще изиграе огромна роля в живота Ви, само че ще Ви подари куп ярки и приятни усещания, а също и ентусиазъм, което Ви е нужно, с цел да извършите живота си по-добър.
 

Водолей

Ще изпитате мощно предпочитание през днешния ден да пожалите своя обичан човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро... Имайте поради, че доста мъже възприемат жаленето като оскърбление на тяхното достолепие. Преди да дадете воля на възприятията си, убедете се, че Вашата половинка не счита по този начин...
 

Риби

Днес ще бъдете склонни към философстване, а тематиките на Вашите разсъждения ще бъдат прекомерно нереални. Освен това ще е нужно, Вашият обичан човек да разсъждава за безконечното дружно с Вас. Само че такава вероятност ще го притегля прекомерно малко и по тази причина са вероятни спорове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР