Една вдъхновяваща история - да намериш 140 000 лева и

...
Една вдъхновяваща история - да намериш 140 000 лева и
Коментари Харесай

Добрият пример: Мъж намери 140 000 лева, върна ги на собствениците им

Една вдъхновяваща история - да намериш 140 000 лв. и да ги върнеш на притежателя им. Звучи необикновено, само че не и за Владимир Симеонов. Младият мъж намира 70 хиляди евро. Сума, която би изкушила съвсем всеки. Владимир освен не се изкушава, само че съумява да открие притежателите и да им върне изгубената сума, описват в предаването " ".

"Направил си положително без мен ".

С тези думи Виктория се обръща към татко си, когато схваща, че е намерил и върнал 70 000 евро. На парите се натъкнал, до момента в който се разхождал пред новострояща се постройка. Били в несесер. Дори за момент не помисля да задържи сумата.

"Това, което направих, е нещо обикновено

– не виждам вид, в който да ги прибера, да се покровителствам, да ги скрия. Единственият вид е да ги върна ", безапелационен е Владимир.

На хипотетичния въпрос какво би направил със 140 хиляди лв., той дава отговор, че сигурно щял да ги раздаде .

"Това е най-голямата облага – да окажеш помощ на някого, да му подадеш ръка ", счита Владимир. Дава публичност за случилото се, като написа пост в обществените мрежи. Прави опити да стигне до притежателите на средствата посредством служащите на строителния обект, на който ги намира.

На същия градеж среща и стара жена .

"Попитах я: С нещо мога ли да ви оказа помощ?, при което нейните думи бяха: "Не, ние си изгубихме живота ". На базата на тези думи започнах да навързвам нещата. Тогава виждам нейния брачен партньор, който идва и той ми споделя: "Ние пътувахме от Стара Загора, идваме тук за оглед на жилище и изгубихме парите ". Аз му споделям - не, може да не сте ги изгубили, може да съм ги намерил ", прибавя Владимир.

Така връща живота на старата двойка .

Връща им и спестените пари. На това учи и щерка си, по тази причина я води в домове за деца без родители, на които дружно оказват помощ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР