Една улица може да изглежда нормална отвън, но къщите имат

...
Една улица може да изглежда нормална отвън, но къщите имат
Коментари Харесай

Улица във вътрешността на Обединеното кралство със скрити тунели и къща, за която се твърди, че е обитавана от малко момиченце

Една улица може да наподобява естествена извън, само че къщите имат лабиринт от „ скрити тунели “ и се споделя, че малко момиченце населява един от домове.

Скрит от Church Street в Прескот, Мърсисайд, ще намерите Vicarage Place, калдъръмена улица, цялостна с история. Много от къщите в джорджиански жанр датират от 1700 година и са включени в ранглиста II.

Чрез името и местоположението си улицата има мощна връзка с енорийската черква St Mary’s Parish Church и нейното духовенство. Барбара Хотън, която живее в апартамент номер шест на Vicarage Place през последните 18 години, описа по какъв начин е схванала за тунелите.

„ Израснала съм тук. Не мога Представете си, че живеете някъде другаде. Когато пристигнах да прегледам жилището, чувството беше прелестно топло. Знаех, че апартаментът е за мен ", сподели тя, откакто се реалокира в жилището малко след ремонта му. „ В долния апартамент на долния етаж момичето, което живееше там, имаше похлупак в коридора. Когато един от служащите слезе долу, те споделиха,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР