Edna целувка. Двама мъже. Три съдби. Но кой от тях

...
Edna целувка. Двама мъже. Три съдби. Но кой от тях
Коментари Харесай

Време за четене: омраза, любов и мафиотски игри в „Крадецът на целувки“

Edna целувка. Двама мъже. Три ориси. Но кой от тях ще напише „ вечно “ в края на приказката?

Франческа Роси е деветнайсетгодишната щерка на най-уважавания и авторитетен необут на чикагската мафия. Отгледана в златна клетка, на Франческа в никакъв случай не ѝ е липсвало нищо и рядко ѝ е била отказвана която и да било волност. До момента, в който младият сенатор Улф Кийтън открадва първата ѝ целувка. Целувка, предопределена за Анджело – момчето, което Франческа обича от дете и което постоянно е приемала за свое бъдеще .

На идващия ден Франческа се оказва сгодена за сенатора срещу волята си , татко ѝ не желае и да чуе за анулиране на добре подписаната договорка, а момичето е отведено и заключено в първокласното имение на Кийтън в очакване на уредения си брак.

Скоро се оказва, че Улф Кийтън – хубав, мечтан и могъщ – е също по този начин нечовечен и упорит политик , който няма да спре пред нищо, до момента в който не реализира задачите си и не сложи чикагската мафия на колене. Цели, които го трансформират в натурален зложелател на всичко, което Франческа в миналото е познавала, а тя не е нищо повече от пионка в играта му .

Кийтън е неин съперник, неин изтезател, само че също по този начин неустоимо я притегля със мощ, която среща пристрастеност и ненавист, обич и възмездие . Желанието му към нея я притегля, безмилостността му я отблъсква. Но той не е единственият, който желае да я направи дефинитивно своя. Не и до момента в който Анджело продължава да се бори за сърцето ѝ.

Казват, че първата целувка би трябвало да се заслужи. Казват, че всички велики любовни истории имат благополучен край.

Тази история е друга. Историята на Немезида и Злодея, която изключва щастливия край. В нея принцът не избавя принцесата. Изтезава я. И хубавицата не е заспала. Уловена е. В призрачен сън.

 книга Ciela

Крадецът на целувки ( ИК „ Сиела “ ) е независим разказ от авторката на бестселъри Л. Дж. Шен . Книга след книга, Шен превзема сърцата на почитателите си с присъщите си мощни женски персонажи , отговарящи на всяко предизвикателство на ориста, и с неустоимите си герои, които се борят с вътрешни демони и слагат стени към себе си, само че безотказно печелят любовта на читателите.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Пещерата на Св. Иван Рилски: наложително място за всички българи Щастливите девойки пътуват Пещерата на Св. Иван Рилски: наложително място за всички българи  20 места по света, които би трябвало да посетиш до края на живота си Щастливите девойки пътуват 20 места по света, които би трябвало да посетиш до края на живота си  9 обичани дестинации в България Щастливите девойки пътуват 9 обичани дестинации в България Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР