Една трета от депутатите на ГЕРБ не са се явили

...
Една трета от депутатите на ГЕРБ не са се явили
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Вотът на недоверие беше незначителен за 1/3 от депутатите на ГЕРБ

Една трета от депутатите на ГЕРБ не са се явили на вота на съмнение към държавното управление на акад. Николай Денков поради това, че съгласно тях е нищожен и е загуба на време. Това съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев в предаването “Офанзива с Любо Огнянов ” по Nova News откакто вотът за съмнение към кабинета беше несполучлив.

 Вотът на съмнение е въпрос на морал Снимка: БГНЕС

„ Има знак в отсъствието на депутати по време на гласуването на вота на съмнение към кабинета „ Денков ”. Демонстрацията евентуално е към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова (единият от главните вносители на вота). 1/3-та от депутатите от групата на ГЕРБ не се явяват, тъй като го смятат за нищожен, за безспорна загуба на време. Ако подходим без символика, Бойко Борисов е редови народен представител, а председателката на ПГ на ГЕРБ беше там, с цел да подсигурява, че наличните народни представители ще подсигуряват по този начин, че вотът няма да мине ”, съобщи Стойчев.

Стойчев е на мнение, че измененията в Конституцията не могат да минат без присъединяване на Движение за права и свободи.

Стойчев посочи, че хората в страната гласоподават на локалния избор персонално – за техни познати хора, за свои близки. Кампанията върви от човек на човек, съобщи Стойчев.

Политологът изясни, че от кандидат-кметовете в София, издигнатият от ГЕРБ Антон Хекимян е по-опитен в общественото показване.

„ Хората, които ще гласоподават за Васил Терзиев, ще го създадат от партийно користолюбие ”, сподели Стойчев. Според него няма победител в предизборния спор сред двамата.

Стойчев уточни, че поради промяната на поколенията “Държавна сигурност ” не съставлява проблем за младите генерации, както за предходните генерации.

“За по-големите софиянци Вили Лилков е безспорният претендент. Ще имаме най-шареното гласоподаване в София спрямо всички избори до в този момент. Хората ще гласоподават за кмет от една партия, за общински съвет от друга ”, изясни Стойчо Стойчев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР