Една страст за целия свят! Една любов за всички! Една

...
Една страст за целия свят! Една любов за всички! Една
Коментари Харесай

Гледайте световното първенство по футбол за жени по БНТ 3

Една пристрастеност за целия свят! Една обич за всички! Една страст сплотяваща хората! Футболът - подобен, какъвто в никакъв случай не сте си го представяли.

Световното състезание за дами в Австралия и Нова Зеландия стартира на 20 юли САМО в ефира на Българска национална телевизия 3!

В мача на откриването един от домакините Нова Зеландия посреща Норвегия, а срещата в Оукланд е този четвъртък (20 юли) от 10:00 часа българско време и ще може да я наблюдавате НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 3!

Отборът на Съединени американски щати идва като най-изявения любимец в шампионата, откакто американките завоюваха последните два футболни Мондиала при дамите. Този път обаче се чака отборът, воден от своята звезда Меган Рапино в последния ѝ шампионат да срещне сериозна опозиция по пътя към трета поредна и общо пета международна купа.

Сред огромните кандидати за трона са европейските шампионки от Англия, които в последните две издания на конкуренциите непроменяемо отпадат в полуфиналите, само че този път ще бъдат решени да извървят целия път до края и то единствено година, откакто победиха на Евро 2022 пред родна аудитория след триумф над Германия във финала на " Уембли ", който бе следен от близо 90 000 фенове.

Именно Бундестима, който има две международни трофеи, наред с Франция и Швеция обаче също има своите упоритости да доближи до последния дуел на Мондиала на 20 август в Сидни, Австралия.

За първи път в историята на международните шампионати по футбол за дами пък в разногласието за трофея ще се включат общо 32 тима по сходство на мъжкия Мондиал, откакто до този конкуренцията се организираше с 24. Това ще докара и до увелечение в общата численост на мачовете от 52 на 64.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР