Една странна класация, съставена от Consumer Reports, ни показва какви

...
Една странна класация, съставена от Consumer Reports, ни показва какви
Коментари Харесай

Consumer Reports: Не купувайте тези шест коли

Една странна ранглиста, формирана от Consumer Reports, ни демонстрира какви нови коли не би трябвало да си купуваме. Списъкът е изработен на база пробни карания, рейтинги за надеждност и краш проби, като причините срещу показаните модели са много повърхностни, само че въпреки всичко взехме решение да ви ги покажем, написа Факти бг.

Cadillac Escalade

Огромният всъдеход на Cadillac е подложен на критика поради стеснен салон поради габаритите му, за ниско равнище на комфорт и за доста слаба надеждност на автоматизираната трансмисия и ел. оборудването.
Fiat 500L

Неудовлетворителните отзиви за минивана Fiat 500 L идват от резултатите от краш тестванията. Силно се подлагат на критика и извънредно неуместните седалки, както се отбелязва и много твърдото окачване на колата.

Jeep Compass

Новият кросоувър Compass 2018 е съществено усъвършенстван по отношение на своя предходник. Колкото и доста да са измененията, експертите от Consumer Reports го подлагат на критика поради слабата му надеждност.
Jeep Wrangler

Новият Jeep Wrangler 2019 към момента не се продава по магазините, само че почитателите на марката мощно се надяват той да се е избавил от " детските заболявания " на настоящия модел. Основната рецензия към него е поради липса на комфорт.
Lexus IS300

Тук аргументите, заради които тази кола не се предлага за покупка са свързани с равнището комфорт в салона, което отстъпва на това на директните съперници. Отбелязва се още и висок разход на гориво, и слаба динамичност.
Nissan Teana/Altima

Седанът на Nissan не се продава у нас, само че в действителност той е бестселър в много страни по света. От Consumer Reports обаче го дефинират даже като рисков поради прекомерно лекия волан. Лоши настройки на CVT-кутията са част от другите рецензии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР