Една статия в помощ на всички дами! Сайтът е направил

...
Една статия в помощ на всички дами! Сайтът е направил
Коментари Харесай

Как мъжете показват, че не са заинтересовани обяснено от астрология?

Една публикация в помощ на всички дами! Сайтът е направил добър материал за мъжете в астрологията и по какъв начин те демонстрират, че не са заинтригувани. 
ОВЕН (21 март - 19 април)
Мъжът Овен ще продължи бързо, в случай че е безразличен. Той ще търси нещо ново, което да провокира интереса му. Един безразличен мъж Овен даже няма да ви даде времето на деня. Той ще гледа стената, храната си, часовника си, безусловно всичко друго с изключение на вас, тъй като за него времето му може да бъде по-добре прекарано другаде. 
ТЕЛЕЦ (20 април - 20 май)
Телецът ще се отдръпне бързо, в случай че не го усеща. Мъжете Телец жадуват за сигурност и надеждност. Те желаят нещо, което да продължи, и откакто получат визия, че вие ​​не сте това „ нещо “, те ще се изключат. 
 Кои са астрологическите цикли съгласно възрастта ни? Кои са астрологическите цикли съгласно възрастта ни?
Ето нещо, което е относително непознато за множеството хора. Има избрани етапи от нашия живот, където всяка планета има най-силно влияни...
БЛИЗНАЦИ (21 май - 20 юни)
Мъжете Близнаци са двустранни. Те имат „ занимателна “ и по-лична страна. С тези две страни те могат да бъдат доста нерешителни, тъй че от вас те желаят решение. Нещо повече, както мъжете, по този начин и дамите Близнаци ненавиждат да бъдат сами. Когато Близнаци стартират да се дистанцират от вас и спрат да желаят вашето мнение, те не са в това.
РАК (21 юни - 22 юли)
Трудно е да се каже по кое време Ракът не усеща вибрацията. Те са със здрави черупки, с цел да се напукат и ще слагат невидими бариери, с цел да се предпазят. Мъжете раци ИСКАТ да усетят тази връзка и в случай че не го създадат, стават още по-охранявани и цинични. Те жадуват за фамилиарност. Ракът няма да желае да нарани възприятията ви, тъй че те евентуално са индивидът, който разбърква остатъка от лед в напитката си, до момента в който чака нещо по-интересно.
ЛЪВ (23 юли - 22 август)
 Какъв дявол се крие във всяка зодия? Какъв дявол се крие във всяка зодия?
Едва ли познавате човек, който има единствено позитивни качества. Във всеки от нас живее по един дявол. Ето коя е тъмната страна на всяка з...
Лъв желае да го обичате. Ще ви купи пиво, ще ви забавлява с танц, ще ви споделя вицове. Но в секундата, когато спре да се усеща очарован, той бързо минава към нещо (или някой), който ще му обърне вниманието, за което жадува. Ако организирате диалог с Лъв и той НЕ се концентрира напълно върху вас, той се отегчава.
ДЕВА (23 август - 22 септември)
Мъжете Дева имат доста характерни усети, само че се двоумят да приказват, в случай че нещо не дава отговор на тези усети. Мъжете Дева са доста по-склонни към цялостно изключване. Ако той не го усеща, очаквайте неудобно безмълвие. Въпреки че не го споделя, той го мисли.
ВЕЗНИ (23 септември - 22 октомври)
Мъжете, родени във Везни, търсят връзка. Точно като везна, те желаят да ги балансирате и назад. Ако предизвикате някакъв тип дисбаланс, обаче, тези Везни бързо се отдалечават. Везните могат да бъдат неангажиращи и нерешителни, само че желаят сътрудниците им да са такива. Когато спре да пита вашето мнение или какво желаете да извършите, той е над него и има огромен късмет той да се отдръпна.
 Астролозите поучават: Какви цветове да носим през 2021 Астролозите поучават: Какви цветове да носим през 2021
Ако бялото и синьото бяха късметлийските цветове за предходната година на Плъха, в годината на Металния бик 2021 щастливите цветове са сре...
СКОРПИОН (23 октомври - 21 ноември)
Мъжете Скорпиони могат да бъдат сурови. Те секат тъкмо до точката, неведнъж с неуважение към другите. Ако той в действителност не ви харесва, той ще го постави край бързо и внезапно. Понякога може да е мъчно да се разпознае, когато Скорпион не усеща любовта. Но когато е с подобен, внимавайте за неговите саркастични мнения и самодоволни настройки. Скорпионите носят своята индиферентност и тя може да бъде мъчително забележима.
СТРЕЛЕЦ (22 ноември - 19 декември)
Макар че нормално е палав, Стрелец няма да се поколебае да ви каже по какъв начин е. Те са прави. Ако той не ви харесва, няма подозрение, че ще ви уведоми. Когато спре да бъде неговият благополучен човек, пригответе се, тъй като той е на път да каже малко истина.
КОЗИРОГ (20 декември - 19 януари)
 Кои са зодиите, които не имат вяра на зодии Кои са зодиите, които не имат вяра на зодии
Вижте кои са петте зодии, които не биха повярвали на това какво им вещаят зодиакалните знаци.  Козирог Козирозите са практични,...
Мъжете Козирог са своенравни събирачи. Те са виновни, надеждни и ръководени. Така че, когато стартират да приказват за работата си или за „ описите със задания “, това значи, че те мислят по-малко за вас и повече за това, което би трябвало да свършат. Вие не сте отговорни, те просто виждат тунел. 
ВОДОЛЕЙ (20 януари - 18 февруари)
Мъжът Водолей ще наподобява ЯВНО отегчен и откъснат, когато не е във вас. Те не престават бързо и жадуват за непрекъсната интелектуална стимулация. Без него те са доста склонни да затворят изцяло. Ако имате вниманието на Водолей, ще знаете. Те ще задават въпроси, ще избират мозъка ви и ще копаят по-дълбоко, с цел да ви опознаят. 
РИБИ (19 февруари - 20 март)
Понякога са прекомерно идеалистични, само че в никакъв случай няма да наподобяват да ви наранят, като ви кажат, че не се интересуват. Може даже да се убедят, че бъркат в своята индиферентност, единствено с цел да ви създадат щастливи. Когато стартират да изваждат фразите: „ Ами имам поради... “ или „ Но като... “, това значи, че се оправдават и се пробват да предговарят каквото и да следва изречение с изказване, което ги кара да се усещат по-добре. Те не го вършат, с цел да ви ядосат, само че е подарък, че обмислят нещата в мозъка си. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР