Една справедлива България е възможна и БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА работи това

...
Една справедлива България е възможна и БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА работи това
Коментари Харесай

Една справедлива и правова България е възможна

„ Една обективна България е допустима и " БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА " работи това да се случи. Избрах да бъда претендент за депутат в 23 МИР от лявата коалиция, тъй като Българска социалистическа партия е партията, която е в основата на актуалната Конституция и имаше най-адекватно държание в последните години. Лявата опция е най-близо до моите разбирания ". Това съобщи конституционалистът доцент Наталия Киселова в тв изявление. Тя напомни, че решението на конгреса на левицата е за кабинет без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Доц. Киселова дефинира това като основно, преди да стартира диалог по какъв начин би трябвало да се ръководи страната.
Тя изрази вяра гласоподавателите да гласоподават, без да бъдат стимулирани с пари или под напън. Надявам се да има катурване на политиката, тъй като по този начин не можем да продължим да живеем, безапелационна е тя.
Доц.Киселова изясни претекстовете си да влезе в политиката с откъс от " Тютюн " на Димитър Димов. " Там написа: " Имаше някаква мафия, която управляваше невидимо страната, имаше някакъв съюз на доста богати хора от търговци, индустриалци и банкери, който беше подчинил държавното управление, полицията, войската, който решаваше и направляваше всичко, който нямаше благосклонност и не се спираше пред никакви средства, с цел да резервира властта и грабителството си ", цитира текст от романа тя. Доц. Киселова е безапелационна, че тези думи разказват доста добре актуалната обстановка.
„ Когато осакатяваш децата през образованието, когато си разрешаваш да не отидеш на парламентарен надзор, когато би трябвало, а си министър председател, когато си министър с двойно поданство, когато си арбитър и обясняваш, че правото е това, което си написал в правосъдните решения, това дали е обикновено? “, попита тя.
„ Правовата страна боледува и всеки от нас би трябвало да направи нещо. Това е моят принос да обърна внимание и да кажа: „ Хора, гласувайте! “, прикани доцент Киселова.
Тя поддържа тезата на левицата, че всички парламентарни групи би трябвало да седнат на една маса след изборите и да кажат какви са проблемите. Според доцент Киселова би трябвало да има преходно държавно управление, което да си сложи избрани задания, с поддръжка в границите на Народното събрание, с цел да се отрекат избрани практики и модели.
„ Защо ПП-ДБ чакаха да видят кой ще бъде претендент за основен прокурор и не предложиха да се сезира Конституционен съд за нелегитимността на Висш съдебен съвет да стори това? Защо предложиха неприятен законопроект за промени на правосъдната власт? Проблемът не е, че претендентът е един, а Инспекторатът към Висш съдебен съвет да си даде сметка за съдията, който е дал разрешението. Тези въпроси са част от това, че страната е превзета ", акцентира доцент Киселова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР