Една снимка от столична дискотека набира все по-голяма популярност в

...
Една снимка от столична дискотека набира все по-голяма популярност в
Коментари Харесай

На това му се вика: Прекали, грозна гледка

Една фотография от столична дискотека набира все по-голяма известност в обществените мрежи. Много хора споделят фрагмента и пишат подигравателни мнения.

На фотографията е известната Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, която е извадила на показ силиконовите си гърди. Виждали сме и различен път изкуствени гърди, само че този път напористата инфлуенсърка ни остави без мирис от нескопосано сложени импланти. 

Ивка се е снимала с радостна компания в мрежата, а тя на напред във времето е изпъчила изкуствения си бюст.

Хората се хванаха за главата от непрофесионалната работа на нейния еластичен хирург.

Двете топки на брюнетката са стигнали съвсем до шията ѝ, а началото си водят от подмишниците. 

" Такова голямо разстояние сред гърди не сме виждали. През годините е имало и други окепазени звезди, само че тази бие всички върхове. Явно не е имала задоволително пари и се е доверила на негодник. Потресаваща панорама ", гласи един от мненията. 

" Как може сходно нещо да се взема за някаква. " Игри на волята " се изложиха брутално с нея, като я взеха да им води подкаста. Нея ще я запомня с изявлението ѝ по какъв начин мъжете ѝ свършвали на лицето и цялата се мажела в сперма. За такива би трябвало арест ", гневи се различен консуматор в мрежата. Но Ивка е подготвена на всичко, с цел да се измъкне от дребния град и да стане известна. Няма значение по какъв метод и на каква цена. Мечтата на всяко провинциално момиче, което няма гънки в мозъка, show.blitz.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР