Една снимка казва повече от хиляда думиТова написа Димитър Бербатов

...
Една снимка казва повече от хиляда думиТова написа Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Разкритието за топлата връзка между БФС и Дан Тан е шокиращо

Една фотография споделя повече от хиляда думи

Това написа Димитър Бербатов в профила си във Facebook.

От фрагмента, която разбуни медийното пространство, излиза наяве, че Борислав Михайлов е в близки връзки с боса на черното тото Дан Тан. Снимката е запечатала тържество в Сингапур, на което шефът на БФС посреща Нова година в компания на хора с повече от съмнителна известност.

С ядосан пост някогашният национал изрази възмущението си. Ето какво написа той:

"Шокиращо разобличаване за топла връзка сред БФС и Дан Тан!

Една фотография споделя повече от хиляда думи, една фотография която потвърждава, че президент на Българския футболен съюз чества в Сингапур с необут на черното тото в света, броени дни преди да подпише персонално контракт с следена от Дан Тан компания за организирането на мача България - Естония (2:2 с четири дузпи), който ФИФА анулира и призна, че е бил проведен за облага от залагания, а не по спортни аргументи.

Снимка и контракт, направени през дни! При състояние, че тогава се твърди, че предлагането от тази компания е надали не инцидентно и не е било ясно кой и какво стои зад нея! Всичко това на почтена дума, без инспекция на медиатора, който не е бил регистриран като ФИФА мач сътрудник, което е било наложително тогава.

Незнание, незнание или НЕЩО ДРУГО? Нека проверяващите органи да кажат "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР