Една различна принцеса избягва да говори за произхода си и

...
Една различна принцеса избягва да говори за произхода си и
Коментари Харесай

Запознайте се с пленителната принцеса на Монако, която слуховете свързват с Брад Пит

Една друга принцеса заобикаля да приказва за произхода си и самоуверено се отдава на любовта и пътешествията. Става дума за принцесата на Монако – красивата принцеса Шарлот Казираги.

Подобно на баба си Грейс Кели, чаровницата се лута сред света на аристокрацията и киното - доста от мъжете в живота ѝ са свързани точно със седмото изкуство.

Наскоро светските таблоиди даже разпространиха клюки, че тя е новата половинка на холивудския артист Брад Пит. По-късно информациите бяха опровергани от същите медии.
 монако принцеса Gettyimages/Gulliver
Шарлот е родена през 1986 година в Монако. Нейните родители са принцеса Каролина и италианският фабрикант Стефано Казираги. Когато е на 4 години, татко ѝ умира при случай с катамаран.

Вижте в нашата изложба повече фотоси на прелестната принцеса Шарлот, ТУК. >>>

Майката на дребната принцеса се грижи тя да израсне отвън светлината на прожекторите. По време на детството си фамилията ѝ доста пъти сменя местоживеенето си, само че Шарлот се изявява чудесно в учението и спорта. Любопитното е, че обожава ездата и е професионален играч.
 монако принцеса Gettyimages/Gulliver
Принцесата е рекламно лице на акции, изявявала се е и като публицист. Днес 30-годишната Шарлот се радва на дребния си наследник Рафаел, който е плод на връзката ѝ с прочут френски комедиант.

Още забавни публикации, които да прочетете:
Грейс Кели - историята на Edna невероятна принцеса: aктрисата, която извърши фантазията на милиони дами, е родена през днешния ден 8-те секрети за хубост на кралските особи
За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

>>> За още забавни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР