Една пациентка, наречена Аби Адетуринмо, каза на изследователите, че предишни

...
Една пациентка, наречена Аби Адетуринмо, каза на изследователите, че предишни
Коментари Харесай

Хроничен недостиг на сърповидноклетъчни медицински сестри излага пациентите на риск, предупреждава осъдителен доклад

Една пациентка, наречена Аби Адетуринмо, сподели на откривателите, че предходни травматични прекарвания, породени от закъснение на приемането на медикаменти за облекчение на болката и неприятни грижи, значат, че тя „ се пробва да не върви при болничното заведение, когато е в сърповидно-клетъчна рецесия, в случай че не е животозастрашаваща “. пациентите, които имат усложнения да се хранят сами или с персоналната си хигиена, бяха „ оставени да страдат без контрол “.

Джон Джеймс, основен изпълнителен шеф на Sickle Cell Society, сподели: „ Въпреки че безспорно има провокации пред работната мощ във всички елементи на опазването на здравето система, доказателствата в този отчет допускат, че сърповидно-клетъчните кафези са непропорционално наранени вследствие на наследството от пренебрегването на грижата за сърповидно-клетъчните кафези.

„ От името на всички наранени от сърповидно-клетъчните кафези, ние призоваваме NHS England да предприемете дейности в този момент, с цел да гарантирате, че всички сърповидно-клетъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР