Една пържола, две пържоли, три пържоли. Храната винаги и била

...
Една пържола, две пържоли, три пържоли. Храната винаги и била
Коментари Харесай

Код „Пържола“: Пламен загря с кюфтета по 2 лв. за съдебна битка

Една пържола, две пържоли, три пържоли. Храната постоянно и била водеща тематика за българина. Тя още веднъж набра скоро след полемиката за цените на пържолите в ресторант във Варна. Социалните мрежи са цялостни с образци и постоянно спорещи за това, което предлага българското Черноморие. Всеки показва положителни или неприятни практики.

Ричард Алибегов отговори на въпроса дали в действителност е имало планове да се съди екскурзиантът, който популяризира записа със сметка за над 600 лв..

„ Ние като асоциация всякога сме оказвали правна помощ, ще го създадем и в този момент, в случай че заведението реши да си търси правата по правосъден път. И то поради изявление, което индивидът даде 2 дни по-късно, в което споделя, че си е
направил шоуто,
че е знаел доста добре какво яде и какъв брой коства ”, съобщи Ричард Алибегов, ръководител на Българската асоциация на заведенията, в ефира на NOVA.

„ Ако има концепция да бъде съден, тя ще е единствено от заведението. Най-вероятно няма да се стигне до съд, само че ние бихме оказали правна помощ. Уронваш имиджа на заведение, което е от 20 години и никой не се е оплаквал ”, сподели Алибегов.

Мъжът, платил близо 500 лв. за телешки стек, споделя, че също е подготвен да съди ресторантьорите – като отговор на тяхната закана да търсят правата си в съда. Екип на bTV се срещна с Пламен и дружно отидоха на ресторант, с цел да си поръчат, не рибай стек, а кюфтета.

След като стана прочут с клипа за стековете за близо 500 лв., Пламен е в родното си село Беломорци. Тук против към два лв. за численост,
хапва кюфтета, а не пържола,
от локалната скара. Остава удовлетворен – сочни са, имат и гъбен сос.

Пламен живее и работи в Нидерландия и споделя, че постоянно е обичал да се храни в хубави заведения.

„ Винаги обичам да хапвам измежду разкош, на всевъзможни заведения за хранене съм бил, само че такова нещо не съм срещал – за три пържоли “, споделя мъжът.

След видеото от ресторанта Пламен споделя, че е станал прочут. И това тежи на него и фамилията му.

„ Всеки желае да се снима с мен, споделят ми Пържолата. И дребни, и огромни деца идват. За 10 дни отидохме до „ Слънчев бряг “, с цел да си починем, само че не стана. Всеки един приказва за това, на всички места “, споделя Пламен.

Той е изумен и афектиран от желанията на ресторантьорите да го съдят, тъй като не е имал неприятни планове.

„ Не съм направил нищо на заведението – нещо да счупя или да не съм платил сметки, да съм обиждал. Просто ми стана забавно – за какво трябваше да заплащам тази сметка да заплащам. Не чаках такава огромна сума да е. Цяла към този момент за мен приказва, не мога да дремя “, споделя мъжът.

Приятелите му го поддържат.

„ Той не реагира нещо неверно, просто искаше да знае за какво е платил тази сума, която за него не е проблем, най-културно си заплати пържолата “, споделя Кристиян Кирилов.

Сега Пламен споделя, че и той е подготвен да заведе дело и да търси правата си в съда.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР