Една пандемия върлува из родните поп-фолк изпълнителки. И този път

...
Една пандемия върлува из родните поп-фолк изпълнителки. И този път
Коментари Харесай

Рени иронизира колежките с новите носове: Ходят при един и същи лекар, затова са еднакви!

Една пандемия върлува из родните поп-фолк изпълнителки. И този път не приказваме за Коронавирус, вирусът в действителност няма нищо общо. Става въпрос за пандемията от ринопластики.

Именно с тази тематика се пошегува легендата в жанра Рени. Нейна последователка ѝ написа под фотография, че наподобява друго. " Това е поради интервенцията на носа ми ", пошегува се Рени. Всъщност интервенция на носа Рени няма, а няма и да има. 

Виж още: Instagram vs. Реалността: Мона Гочева се появи без филтри и пози! Има нещо значимо да ви каже 

Въпреки това Рени продължи тематиката, разяснявайки своите колежки, които напоследък се " подредиха " с чипи нослета. " Хората са ги харесвали не поради носовете им, а поради гласа, песните и самото им лъчение. Моето мнение,  че те изглеждаха добре и преди. Всяка се различаваше от другите, само че в този момент станаха идентични, тъй като вървят при един лекар “, разяснява Рени, представена от " България през днешния ден ".

Виж още: Мода: И Дара желала да си прави ринопластика, само че през днешния ден желае да каже нещо на всички момичета 

Тя посочи, че всеки е свободен да прави каквото желае със личното си тяло. " Шегувам се, че с годините в човешкото тяло не стопират да порастват носа и ушите. Нищо чудно след време и аз да си направя някоя промяна " признава певицата.

Виж още: Радина Кърджилова сподели личицето на дребния Йоан, Инстаграм се разтопи

Самата Рени трайно се откри в България и се върна към музикалната си кариера. С отварянето на заведенията нейният график се запълни бързо с участия по заведения. 

Изображение: https://www.instagram.com/reni_official_music/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР