Една от звездните двойки в близкото минало - Петко Димитров

...
Една от звездните двойки в близкото минало - Петко Димитров
Коментари Харесай

Помните ли Петко Димитров и Яна? Няма да повярвате как изгле...

Една от звездните двойки в близкото минало - Петко Димитров и Яна към момента се радват на огромна обич и крепко семейство

Двамата се загаджиха в " Денсинг старс " преди години, когато Яна още беше гадже на Орлин Павлов. Заради Петко обаче тя заряза артиста, тъй като си изгуби главата от обич по предприемача, написа kliuki.bg.

Е, очевидно разрушеното сърце на Орлин не е било на вятъра. Днес той е благополучен с жена си Диана и дребната им дъщеричка, а Петко и Яна са още дружно с двете си момченца и първото дете на Петко от Мария Игнатова.



Че са се намерили Яна и половинката й, това към този момент е ясно. Снимка отпреди минути обаче, накара мнозина да зашушукат, че времето е дало прошка на Петко, само че не и на танцьорката...



Знаем, че Янчето е по-млада от Димитров, само че съгласно консуматори в мрежата към днешна дата двамата наподобяват набори. " Петко не е мръднал, само че Яна се е състарила. Да, в тялото си е още топ и не се е трансформирала, само че в лицето е някак загрубяла ", пишат консуматори.

Те са безапелационни, че до момента в който танцуваше и беше по-млада, Димитрова е изглеждала в пъти по-нежна и красива в сравнение с в този момент. Познавачи от женски пол обаче я поучават просто да вложи повечко хидратиращи артикули в ежедневната си рутина, както и да натъртва на приема на чиста питейна вода.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР