Една от звездите в хитовия сериал „Игра на тронове“ -

...
Една от звездите в хитовия сериал „Игра на тронове“ -
Коментари Харесай

Звезда от „Игра на тронове“ обмисляла самоубийство

Една от звездите в хитовия сериал „ Игра на тронове “ - Софи Търнър, играеща Санса Старк, е била в тежка меланхолия и даже е обмисляла самоубийство, съобщи Си Ен Ен.

Английската актриса разкри в изявление пред Фил Макгроу, че на 17-годишна възраст е изпаднала в тежка меланхолия. Звездата съобщи, че е било същинско предизвикателство за нея даже да стане от леглото и да излезе на открито. Често в тази възраст е обмисляла да постави завършек на живота си.

23-годишната Софи Търнър разкри, че катализатор за нейната меланхолия са били обществените мрежи. В тийнейджърската си възраст актрисата била със занимателен метаболизъм и почнала да качва килограми. По това време обръщала огромно внимание на отрицателните мнения в обществените мрежи за външния тип и ролята й в сериала, което довело и до депресията.

Друга причина е, че нейните другари се преместили, до момента в който тя снимала „ Игра на тронове “ и живеела дружно със своите родители. Софи Търнър уточни, че сега „ обича себе си “ и се усеща доста по-добре, откакто е минала и терапия. Нейният избраник – музикантът Джо Джонас, също й оказва помощ да се радва на живота.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР