Една от звездите на UFC Кевин Холанд изненада всички в

...
Една от звездите на UFC Кевин Холанд изненада всички в
Коментари Харесай

Звезда на UFC намекна за отказване на 29 г.

Една от звездите на UFC Кевин Холанд изненада всички в обществените мрежи като разгласи, че има намерение да се отдръпна от спорта. 29-годишният ММА войник не е удовлетворен от метода, по който от организацията действаха с последния му пердах. Преди десетина дни той загуби от Хамзат Чимаев.

Тази година Холанд се завърна в полусредна категория и към този момент направи три багра. В началото на март той нокаутира Алекс Оливейра, а през юни се оправи и с Тим Мийнс. Третият му мач за годината трябваше да е против Даниел Родригес на UFC 279 в Лас Вегас.

Заради неуспеха на Чимаев на кантара, уредниците трансформираха мачовете и Холанд разбра няколко часа преди мача, че противник ще му бъде чеченеца. Холанд загуби след единствено 2 минути на осмоъгълника. Така той е с връх 23-8-1 в ММА и очевидно е решил, че не желае да се бие повече.

29-годишния американец показа в обществените мрежи, че е изкарал пари и в този момент е време да напусне играта. Холанд написа, че се отдръпва преди да е станал на 30 години. Кевин показа, че желае да отвори на авто клуб. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР