Една от звездите на ЦСКА - Гусато Кулма бе официално

...
Една от звездите на ЦСКА - Гусато Кулма бе официално
Коментари Харесай

Гусатво Кулма: Ще спечелим титлата още през този сезон

Една от звездите на ЦСКА - Гусато Кулма бе публично награден с наградата " Футболист на 8-ия кръг ". Церемонията се организира в Пресклуб " България ", а колумбиецът е уверен, че в случай че " алените " не престават със мощните си игри, то няма по какъв начин да не побеждават с шампионската купа на страната.

 Каранга национал? Не преди 2021 година...
Каранга национал? Не преди 2021 година...

Такива са разпоредбите

" Много съм удовлетворен от това, което демонстрира тимът ни. Всеки знае какви са задачите на клуба. Трябва да продължаваме все по този начин. Всички сме стъпили крепко на земята, фокусирани сме, знаем защо става въпрос. Правя всичко допустимо да мисля какво може да се получи в деня на мача. По-лесно ми е по този начин, когато обмисля нещата от по-рано. В началото ми беше по-трудно, тъй като имах персонални аргументи ".

" Целият тим демонстрира добра игра. По-удобно ми е да играя вляво, тъй като там получавам по-големи благоприятни условия. Нов контракт? В момента това приказваме, клубът го желае и скоро може да се разберем. Зависи единствено от нас дали ще спечелим купата. Ако не преставам по този начин, ще успеем. Мисля си, че може да докараме купата на " Армията " през този сезон. Сега идва сложен мач за нас против Черно море, би трябвало да сме съсредоточени от самото начало. Първи сме и не би трябвало да подценяваме никой. С труда на целия тим ще успеем. Нашата работа е да печелим точки, няма никакви спомагателни награди. Моят любим е Роналдиньо ", сподели Кулма в Пресклуб " България ".

 Повериха Черно море - ЦСКА на Стефан Апостолов
Стефан Апостолов с наряд за най-интересния дуел от деветия кръг

Ники Йорданов пък ще би трябвало да управлява Лудогорец - Ботев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР