Една от звездите на Лудогорец Върджил Мисиджан си навлече сериозни

...
Една от звездите на Лудогорец Върджил Мисиджан си навлече сериозни
Коментари Харесай

Срам! Играч на Лудогорец преби 68-годишен

Една от звездите на Лудогорец Върджил Мисиджан си навлече съществени неприятности в родината си Холандия. Бързоногият футболист е обвинен в нахлуване на 68-годишен мъж на паркинг в град Розенал. Вследствие на спречкването потърпевшият е с двойна фрактура на глезена и нарaнявания на лактите.

24-годишният състезател пък е бил задържан, само че след това е бил освободен от ареста. В момента против него тече произвеждане, като на 30 март Мисиджан ще бъде изправен пред съда в Бреда.

"В момента тече следствие. Клиентът ми е обвинен. Само мога да кажа, че съгласно свидетелските показания той е работил при самозащита ", разкрива пред bndestem.nl юристът на Мисиджан.

Версията на пострадалите е по-различна. Съпругата на Рон ван Акелиен споделя, че той с нищо не е предизвикал Мисиджан и отхвърли изказванията на очевидци, че футболистът е бил обиждан на расистка основа.

"Съпругът ми учтиво го помоли да си реалокира колата, защото запречваше пътя. В отговор другият мъж смъкна очилата си и го удари. Моят брачен партньор с нищо не го беше предизвикал. Травмата му е сериозна. Лекарите бяха шокирани, откакто видяха глезена му. Извършителят на това действие е знаел какво прави. Явно е бил експерт ", споделя дамата.

"Лекарите бяха шокирани. Извършителят би трябвало да е знаел тъкмо какво прави. Било е професионално направено. Съпругът ми има мебелен магазин от 1974 година. Той е под къщата до входа на комплекса. Автомобилът ни е откъм гърба. Трябва да минеш през портата, с цел да излезеш ".

"Няколко души употребяват изхода, само че за жал постоянно се случва хората да паркират колите си начело. Това се случи в петък вечер. Видях и незабавно обясних от прозореца, че брачният партньор ми би трябвало да мине оттова. Но водачът сподели, че ще отнеме единствено две минути и отхвърли да реалокира колата. "

След мелето полицията е арестувала Мисиджан, който е разпитан и след това освободен. “Изслушахме го и по-късно го освободихме ", разгласи представител на полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР