Една от звездите на френския ПСЖ Килиан Мбапе шокира босовете

...
Една от звездите на френския ПСЖ Килиан Мбапе шокира босовете
Коментари Харесай

Мбапе шокира: Няма да изпълня договора си с ПСЖ

Една от звездите на френския ПСЖ Килиан Мбапе шокира босовете на отбора с самопризнание, че не счита да извърши петгодишния си контракт с клуба. Все отново френският национал подсигурява оставането си за идващия сезон, макар че е свързван с Реал (Мадрид).

„ Имам контракт за още пет години и се усещам благополучен. ПСЖ ми даде опцията да играя и да се развъртвам. През идната година ще бъда тук, само че да остана през всичките пет години от контракта? Не зная. Ще забележим, въпреки всичко е футбол”, показа 19-годишният гений в изявление за Le Parisien.

„ Всички дружно се трудихме по постигането на нашите цели, тъй че в случай че има някакъв крах, то той е Шампионската лига. Въпреки това целият ни сезон не може да се прави оценка на база представянето ни в Европа. Дори всички да говореха, че сме спечелили всеки един домакински трофей, ние въпреки всичко трябваше да излезем и да го направим”, продължи Мбапе.

„ Неймар направи страховит сезон. Срамота е, че се контузи, тъй като можеше да вкара доста повече голове. Най-вероятно щеше да се съревновава с Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Мохамед Салах. Това беше първата му година, след сериозен трансфер, а той съумя да се впише и доста бързо откри формата си. Като цяло включването му беше мощно и позитивно”, приключи френският национал.

Мбапе мина в ПСЖ чартърен от Монако предишното лято, а в контракта му бе записана уговорка за наложително откупуване на правата против 180 милиона евро. През последните дни се появиха информации, че Реал (Мадрид) е подготвен да предложи 200 милиона евро за френския нападател и парижани да записват бърза облага.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР