Една от звездите на английския национален отбор по футбол Дани

...
Една от звездите на английския национален отбор по футбол Дани
Коментари Харесай

Национал на Англия страдал от депресия

Една от звездите на британския народен тим по футбол Дани Роуз направи шокираща изповед дни преди международното състезание, което ще се организира в Русия от 14 юни до 15 юли.

27-годишният бранител на Тотнъм призна, че е изпаднал в меланхолия поради дълготрайната си травма на коляното. Към това се прибавят самоубийството на чичо му и расистки обиди към майка му в неговия роден град Донкастър. И даже това не било всичко, написа "Блиц ". „ Тогава пристигна някой у дома и удари моя брат непосредствено в лицето “, споделя британският национал.

След това Роуз отишъл на психолог, който диагностицирал депресивното положение на футболиста. „ Досега никой не знаеше за това. Не съм разказвал и на родителите си, а те евентуално ще бъдат ядосани, когато го прочетат “, добавя бранителят.

„ Нито желаех да играя футбол, нито да отивам на рехабилитация. Не знам към този момент какъв брой хапчета съм взел и какъв брой спринцовки съм получил, с цел да се опитам още веднъж да бъда във форма за Тотнъм “, продължава бранителят, който записа едвам 17 участия за „ шпорите “ през сезона поради тежката контузия в коляното.

Въпреки всичко селекционерът на „ трите лъва “ Гарет Саутгейт го включи в състава за международното състезание, а Роуз му е извънредно признателен. „ Англия беше моето избавление. Не е задоволително единствено да благодаря на треньора и медицинския щаб “, приключва Дани Роуз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР