Една от зодиите днес ще трябва да отстъпи, защото всеки

...
Една от зодиите днес ще трябва да отстъпи, защото всеки
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите ще трябва да отстъпи

Една от зодиите през днешния ден ще би трябвало да отстъпи, тъй като всеки опит да отбрани ползите си, ще се схване пресилено, вещаят звездите.

Овен

Ден, в който Вашите заслуги и достолепия ще бъдат приети дори от хора, които по-рано даже и не са Ви забелязвали. Ще съумеете да се справите и с най-сложните задания, а и да намерите отговор на най-заплетените въпроси. Само че не се заблуждавайте, че денят е абсолютно сполучлив! През втората му половина ще се наложи да издържите изпит за самообладание, а то напълно не може да се каже, че е Ваша присъща линия. Вечерта обезателно намерете опция да разпуснете. Хубаво е, в случай че околните Ви дадат опция малко да покапризничите, като изпълнят някои Ваши стремежи. Да се почувствате като обичано дете - това е доста значимо за Вас в края на деня.

Телец

Денят е доста подобаващ за вътрешна работа над себе си и за разбор на своите чувства. Днешните събития ще оставят дълбока диря във Вашето прочувствено положение, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна конюнктура. Не са желателни разтърсвания. В професионалната сфера може да се занимавате със съществени неща, както и да водите договаряния. Романтичните връзки ще бъдат наситени с приятни усеща.
 

Близнаци

Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....
 

Рак

Благоприятен ден, с цел да се запознаете най-накрая с този представител на противоположния пол, който от от дълго време харесвате, само че по една или друга причина все не сте могли да се запознаете. Сега или в никакъв случай – ще бъде Вашето кредо за този незабравим ден.
 

Лъв

Общувайте с хората, не мислете прекомерно доста за материалната полза. Нали по този метод имате опция за продан на усещания, приемане на една или друга информация, а това, в границите на денонощието се явява голяма полезност. Това е прелестно време за закупуване на книги и четене на публикации с настоящо наличие, както и за натоварен продан на отзиви със съидейниците. Оригинален самоуверен план, роден в диалог с другари, може бързо да се трансформира в действителност, и по този метод и Вие, и Вашите събеседници, ще минете незабавно от думи към каузи.
 

Дева

Активното Ви внимание през този ден ще е изключително нужно на Вашия обичан човек, тъй като в противоположен случай може да извърши куп нелепости на всякакво равнище, включително и такива, следствията от които ще бъдат необратими. Строгият Ви надзор ще бъде единствено от изгода на Вашата половинка, а и на вашите връзки....
 

Везни

Продължавайте да вървите по пътя на тласъците. В дадения миг е по-добре да откриете страстите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неуместни обстановки, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, през днешния ден заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази обстановка, направете проучване, и ще откриете, че в последна сметка нищо не е по този начин ужасно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата сантиментална страна. От тях може да получите значими уроци, стига единствено да ги наблюдавате известно време в деяние.
 

Скорпион

Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, през днешния ден е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте, обезателно ще Ви схванат, а може и да получите някой добър съвет.
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
 

Козирог

В последно време животът Ви се е преобърнал с главата надолу и по тази причина не е мъчно да се разбере, за какво толкоз доста Ви се желае, да оси останете вкъщи, в своето уютно гнезденце. Само че е време още веднъж да покажете глава на открито, тъй като Вашият звезден бранш е подготвен да се окаже под въздействие на доста постоянен източник, а това е еднопосочна смяна към по-добро. Разбира се, когато нещата се уталожат, може да Ви помолят, да поемете още някаква отговорност. Кажете „ да ”, тъй като това може да се окаже за Вас необикновено премеждие.
 

Водолей

Събитията от деня ще внесат в живота Ви суетност и безпокойствие, и ще Ви карат да се вълнувате и да вършиме промяна на своите проекти. Това, че е изпълнен с непредвидени събития, Ви принуждава да се приспособявате към обстановката. Като цяло всичко това освен Ви нервира и Ви уморява, само че способства за поява на нови хрумвания – колкото истински, толкоз и сполучливи. За страдание, няма да се радвате на всички хрумвания, тъй като някои от тях ще Ви дойдат прекомерно късно, и ще провокират у Вас единствено горчива усмивка. Постарайте се, да извършите подробен разбор на своите действия. Така ще можете да усвоите доста значими витални уроци.
 

Риби

Очаква Ви доста противен диалог с непосредствен човек, само че и денят като цяло за всички представители на знака е много несполучлив. Бъдете подготвени да извършите обилни отстъпки и да се откажете от някакви свои проекти, с цел да оправдаете упованията на обкръжаващите. Всеки Ваш опит да отбраните своите ползи, ще бъде общопризнат като оповестяване на война. Денят е не неприятен за умерено и с нищо необвързващо другарство с другари, познати, или с просто не напълно близки хора. В такава компания ще се чувствате решително и удобно.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР